Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Со Боби Николов што се случи, нели ќе доаѓаше... Или чека за надвор, па ако не испадне ништо Вардар му е фикс.
Ако инфото од писанија по портали и социјални мрежи го зимаш здраво за готово, досега во Вардар требаше да бидат Ристовски, Велковски, Ѓоргиевски, Ашковски, Николов и веројатно уште некој испуштив да набројам. Ама ете никој од нив не е...

Порталите пренесуваат вести од тоа што ќе прочитаат на темава, така што...

Туку, нема заебанција ни со Силекс, ни со Струга.
Само слепци можеа да пропуштат играч ко Мирчевски, кој е Бесарт Ибраими за лигава.

Играчов од ЃП Гереро со бр 7 многу добар од каде го извадиле браво,ако има можност да им го земеме не би било лошо. Плус црнец е , а козарот такви ги сака:)

Претпоставувам членови на форумов се некои што активно се вклучени во работата на младинските школи. Дали има некој талент во помладите категории кој реално може да прерасне во солиден играч бар за македонска лига? Настрана победите од по 10-0 со пола лига, секако освен 3-4 екипи другите постојат бидејќи се обврзани да имаат млади категории, ме интересира дали би извадиле некој играч во иднина.

Колку е сигурно доаѓањето на Бабунски во Вардар или ова е уште еден случај како со Ашковски, Николов итн...?

Колку е сигурно доаѓањето на Бабунски во Вардар или ова е уште еден случај како со Ашковски, Николов итн...?
Објави врховниот

Бабунски и утре потпис уште двајца нови играчи ..
Сигурно ќе бидат домашни играчи... Дали ќе бидат Ѓоргиевски и Николов? Или ќе има бомба Трајковски :vozbud:

Претпоставувам членови на форумов се некои што активно се вклучени во работата на младинските школи. Дали има некој талент во помладите категории кој реално може да прерасне во солиден играч бар за македонска лига? Настрана победите од по 10-0 со пола лига, секако освен 3-4 екипи другите постојат бидејќи се обврзани да имаат млади категории, ме интересира дали би извадиле некој играч во иднина.
Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупи
Автоматски споено мислење:

Не сум дел од екипата што е вклучена во младинските категории и не ги следам тие мечеви, ама на мечот во Свети Николе со овче поле забележав едно многу талентирано дете од нашата школа. Со број 24 Митановски, даде еден гол, многу поталентиран од Данев и се гледа дека има голем потенцијал. Се разочарав што после таква партија Седловски не го зема ни во 18 -те за состав за шкупи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom