Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa го дрвам ја цело време. Без креативци во средина и еден јак напаѓач ќе се мучиме на вакви натпревари. Немаме креатори, немаме играчи кои би ја пробиле зонава.Ех, ништо страшно.
Ама срединава без Донгмо не може да освои ниту една топка.
+ Ни недостигаат играчи со добра техника, не можеме да организираме ниту една акција кога сме во посед.
Закариќ, Омерагиќ, Босанчиќ се вишок играчи за силен Вардар.
Немој така за идниот центарфор на македонската репрезентација44'Омерагиќ пенал позиција празен гол ,ја промаши топката![]()
Вардар нема права 9ка тоа е најголем проблем.Vardar nema ekipa za titula, da bideme realni. Nema ni eden kreativec da potegne napad, toa najmnogu se gleda pri vakvi utakmici koga protivnikot se brani...
Вардар нема права 9ка тоа е најголем проблем.
Ќе се донесат сега двајца квалитетни играчи што ќе покријат средина и одбрана.
Врати ја утакмицата во 44 минута и увери се самиот.brat nemas vrska. kakva i 9ka da imate djabe koga nemate asalen kreativec. dali ti vide dobra topka denes do nego? ne zborime za otpadi i slicno. bidete realni.
Со ОмераШИТ ни топ 3. ДРВО.Vardar nema ekipa za titula, da bideme realni. Nema ni eden kreativec da potegne napad, toa najmnogu se gleda pri vakvi utakmici koga protivnikot se brani...
Каква топка не заебавај. Во второ полувреме создадовме едно 20 ситуации во шеснаесетник, ама нема позиционирање, никаков инстинкт за деветка. Стои в место закован ко семафор.brat nemas vrska. kakva i 9ka da imate djabe koga nemate asalen kreativec. dali ti vide dobra topka denes do nego? ne zborime za otpadi i slicno. bidete realni.
Со ОмераШИТ ни топ 3. ДРВО.
Сите нафрлени топки кон него ги еба.
Ако не земаат напагач, барем да го играа Талевски пред него, со 3 класи е подобар.
Автоматски споено мислење:
Каква топка не заебавај. Во второ полувреме создадовме едно 20 ситуации во шеснаесетник, ама нема позиционирање, никаков инстинкт за деветка. Стои в место закован ко семафор.
Да го вратат Филип Петковски во споредба со овај е Роналдо Назарио.