Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, ништо страшно.
Ама срединава без Донгмо не може да освои ниту една топка.
+ Ни недостигаат играчи со добра техника, не можеме да организираме ниту една акција кога сме во посед.
Закариќ, Омерагиќ, Босанчиќ се вишок играчи за силен Вардар.
Toa го дрвам ја цело време. Без креативци во средина и еден јак напаѓач ќе се мучиме на вакви натпревари. Немаме креатори, немаме играчи кои би ја пробиле зонава.

Што му се деси на Сенгор при првиот гол, шемовка?

Vardar nema ekipa za titula, da bideme realni. Nema ni eden kreativec da potegne napad, toa najmnogu se gleda pri vakvi utakmici koga protivnikot se brani...
Вардар нема права 9ка тоа е најголем проблем.
Ќе се донесат сега двајца квалитетни играчи што ќе покријат средина и одбрана.

Вардар нема права 9ка тоа е најголем проблем.
Ќе се донесат сега двајца квалитетни играчи што ќе покријат средина и одбрана.

brat nemas vrska. kakva i 9ka da imate djabe koga nemate asalen kreativec. dali ti vide dobra topka denes do nego? ne zborime za otpadi i slicno. bidete realni.

Мизерија, резил!!!

Толку е од шампионскиот сон, јасно е колку е саатот кога дома ќе одиграш нерешено со убедливо најслабата екипа во лигата.
Една огромна нула, да не е Мато, нема гол да дадеме.
Ги истакнав сите недостатоци кои ги имаме, ама не очекував кикс со факинг Брера.
Треба да си мајстор да не погодиш ниту едно засилување. Гробот свински да му го ебам...

Vardar nema ekipa za titula, da bideme realni. Nema ni eden kreativec da potegne napad, toa najmnogu se gleda pri vakvi utakmici koga protivnikot se brani...
Со ОмераШИТ ни топ 3. ДРВО.
Сите нафрлени топки кон него ги еба.
Ако не земаат напагач, барем да го играа Талевски пред него, со 3 класи е подобар.
Автоматски споено мислење:

brat nemas vrska. kakva i 9ka da imate djabe koga nemate asalen kreativec. dali ti vide dobra topka denes do nego? ne zborime za otpadi i slicno. bidete realni.
Каква топка не заебавај. Во второ полувреме создадовме едно 20 ситуации во шеснаесетник, ама нема позиционирање, никаков инстинкт за деветка. Стои в место закован ко семафор.
Да го вратат Филип Петковски во споредба со овај е Роналдо Назарио.

Последно уредено:
Со Филип Петковски (а и со било кој друг) нема да имаме 15 минути надокнада, како не ви е јасно веќе. Не може секоја Бафто да ја суди...

l
Со ОмераШИТ ни топ 3. ДРВО.
Сите нафрлени топки кон него ги еба.
Ако не земаат напагач, барем да го играа Талевски пред него, со 3 класи е подобар.
Автоматски споено мислење:

Каква топка не заебавај. Во второ полувреме создадовме едно 20 ситуации во шеснаесетник, ама нема позиционирање, никаков инстинкт за деветка. Стои в место закован ко семафор.
Да го вратат Филип Петковски во споредба со овај е Роналдо Назарио.

haha koi 20 situacii site bea nafrleni topki na zimi majka ko ja na termin. kako i da e vi falat edno 3 igraci ako ne shkendi lesno ke ide do titula pak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom