Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно има контакт со Ѓорѓиевски од Брера, дали ќе дојде ќе видиме периодов што следи… Со него и Данев и Талески ќе сме топ покриени за младинец, башка детето е еден од најдобрите играчи во лига… @Скопски еснаф во право беше, повеќе е везњак отколку напаѓач…
Струга го земале Ивковиќ, добар напаѓач, лани газеше во Брера, таков шпиц очајно ни фали…

Полушпиц може да покрие, ама сметам дека солено ќе си наплатат за него. Штом одбиле понуди од другите клубови, верувај дека рекордно обештетување може да биде доколку реши Вардар да го донесе.

Средината пренатрупана, напаѓачи ни за лек...
Па нив да ги прашаш ќе ти речат дека не треба напаѓач коа ги имаме Азер и лига петица.

Утакмицава у Карбинци двете екипи во бели дресови. Тешко им било во 2025-та да се чујат на телефон да договорат или не дај Боже бренд како Вардар да иде со 2 пара опрема. А да, третата жута за што ја чуваме?

Утакмицава у Карбинци двете екипи во бели дресови. Тешко им било во 2025-та да се чујат на телефон да договорат или не дај Боже бренд како Вардар да иде со 2 пара опрема. А да, третата жута за што ја чуваме?
Тоа е дека сме светлосни години пред сите останати, другар. Како не разбираш и ти:свиркам:
mongrafijata ne gi opfaka site prijatelski, ali eve aj vidi kolku imalo so surite? ednostavno nemalo rivalstvo so niv u toj period, valjda tolku ti e jasno.

teteks i rabotnicki imaat 1 sezona vo prva yu luga pelister igrase sezonata koga se otkazaa hrvatskite i sloveneckite klubovi, mislam deka taa sezona ne se ni doigra, oni vlegoa kako 7mi ili taka nesto... taka da nivnoto e totalno nezasluzeno.

pobeda i vo regionalna liga imase po 3k publika. da se napravi (ke bide toa valjda godinava) asalen tim ke se vrati publikata, u toa ne se somnevam. ostanuva povtorno da se organiziraat kako ng.

rabotnicki e u momentov najseriozen klub u drzavata... edini sto ima prestavnici vo struktrurite na uefa itn... kako ti go gledas i kako e na teren toa e drugo...
Автоматски споено мислење:

rekov od 8 pod reflektori, ke imase vreme da se stigne za toa.

ova si e domasna na tivkes... nema sto nas da ni ugoduvaat.
Клуб, што игра официјални утакмици зад затворени врати во Велес у никој случај не остава впечаток на сериозен клуб.
П.С. У монографијата се опфатени сите утакмици од 47ма до 87ма година (првенствени, Куп, меѓународни и пријателски).

Тоа е дека сме светлосни години пред сите останати, другар. Како не разбираш и ти:свиркам:

Клуб, што игра официјални утакмици зад затворени врати во Велес у никој случај не остава впечаток на сериозен клуб.
П.С. У монографијата се опфатени сите утакмици од 47ма до 87ма година (првенствени, Куп, меѓународни и пријателски).

dobro aj ti znaes povise od uefa koj e seriozen klub a koj ne e... jojo klubot so 0 tituli e poseriozen garant...

i vo monografijata megu 47ma i 87ma so kogo imame poveke dueli so sloga ili surite?

Има вистина у ова или лупаат глупости?
Дури и подоле у постов пишува дека од Лозана утре ќе имале средба со менаџери на Донгмо околу платата доколку Вардар прифати да го продаде.
Се надевам дека за разумна сума ќе го продадат, а под тоа подразбирам у најмала рака цифра од 7 бројки.
IMG_3741.jpeg

Има вистина у ова или лупаат глупости?
Дури и подоле у постов пишува дека од Лозана утре ќе имале средба со менаџери на Донгмо околу платата доколку Вардар прифати да го продаде.
Се надевам дека за разумна сума ќе го продадат, а под тоа подразбирам у најмала рака цифра од 7 бројки.
Прегледај го приврзокот 453006
Лозана всушност утре ќе се сретне со претставници на Донгмо за да разговараат за платата доколку Вардар е спремен да го продаде фудбалерот, а ако не сака да го продаде, ризикуваат да го изгубат Камерунецот како слободен трансфер следната сезона.

Па нели го продолжиле договорот до 2027 со Донгмо?

EDIT - 5ти Јуни - Донгмо, денеска стави потпис на нов договор со скопските „црвено-црни“. Камерунецот останува во составот на Вардар и за следната сезона, со опција договорот да биде продолжен за уште една сезона.

ЕДИТ 2 -
18ти Јуни - 1755040454335.png

Последно уредено:
Лозана всушност утре ќе се сретне со претставници на Донгмо за да разговараат за платата доколку Вардар е спремен да го продаде фудбалерот, а ако не сака да го продаде, ризикуваат да го изгубат Камерунецот како слободен трансфер следната сезона.

Па нели го продолжиле договорот до 2027 со Донгмо?

Aко има договор до крајот на оваа сезона, теоретски шанси нема да се извлече некоја добра цифра. А и Ноу не знам што мисли, ама апстрактен поим за нашиве функционери е да извлече седмоцифрен износ...

do vcera ne vi cinese sega sakate 7 cifri za nekoj sto go zemaa bez pari... abe krajot ne vi se naoga
Автоматски споено мислење:

1+1 сезона = 1 сезона

Многу е јака логикава, потпишуваш на една сезона со можност за уште една, што не знам како е поразлично од потпис на една сезона.

imas opcija da go prodolzis na uste 1 sezona ili da go pustis da si odi. plakas poveke za da ja imas taa opcija ako e se toa dobro naglaseno vo dogovorot. obicno klubot ja drzi taa opcija. vo mnogu retki slucaevi moze igracot da ja drzi opcijata ova najcesto e u nba.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom