Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не дојде од Делчево, туку од Ѓорче. Прв клуб во Македонија му е Брегалница, по што менува уште неколку наши клубови: Беласица, Осогово, Ѓорче и на крај Вардар.

Не е таму во истиот период кога се мотаат Орце, Миленко и сељакот Мирко Спасески. Тогаш популарниот Буги е веќе во Вардар.

Јас овде ги би ги додал покојниот Петар Милошевски меѓу голманите, Пикси Веселиноски, Злате Таневски и Новак во одбрана, Урошевиќ, Џипунов, Боби Бабунски, Глигоров и Жарко Серафимовски во средина, Саше Милошевски и Фичо Ивановски меѓу напаѓачите.

Гледам не беа спомнати до сега, а секако би ги вброил во подобрите играчи кои играле за Вардар - Зоран Јовановски, Аце Шаќири и Џеко Шаиновски.
Ништо без браќата Караџови.
Да не се заборави кој ја отвори вратата со Силекс од Запад

Јовче Џипунов за мене е најдобриот играч на ФК Вардар на сите времиња (зборам за оние кој што сум гледал).

Бро, без навреда, ама џабе пратиш македонски фудбал, ако не ја знаеш закачката со шурите :D

Не ја знам искрено.
Автоматски споено мислење:

Дека во Скопје им се ебат сестрите...

Никогаш не би ми паднало на ум дека во таа конотација е напишано. Не ми асоцира на тоа воопшто.

Последно уредено:
Не ја знам искрено.

Никогаш не би ми паднало на ум дека во таа конотација е напишано. Не ми асоцира на тоа воопшто.

Attachments

• komiti-3.jpg.webp
    komiti-3.jpg.webp
    113,5 KB · Прегледи: 18
  • EeGJp4HWAAENg9k.jpg
    EeGJp4HWAAENg9k.jpg
    24,5 KB · Прегледи: 18

Мислам дека беше од ова дерби. Кога член на Комити им украде мотка на Чкембоси па играчите на Пелистер ја спасуваа по теренот. :D

Едно од најдобрите дербиња во Македонија.

Мислам дека беше од ова дерби. Кога член на Комити им украде мотка на Чкембоси па играчите на Пелистер ја спасуваа по теренот. :D

Едно од најдобрите дербиња во Македонија.
Мислам и дека ова беше дербито или наредното кога чкембари извадија кореографија "25 години верност" или во тој стил нешто и ние им вративме со парола " Среќен роденден дојдете да ја издувате свеќава" и во средина мислам дека имаше кур ако не се лажам многу добро дерби

1 коло Вардар - Пелистер
2 коло Тиквеш - Вардар
3 коло Вардар - Брера
4 коло Шкупи - Вардар
5 коло Вардар - Маќедонија ЃП
6 коло Арсими - Вардар
7 коло Вардар - Работнички
8 коло Башкими - Вардар
9 коло Вардар - Струга
10 коло Шкендија - Вардар
11 коло Вардар - Силекс

1 коло Вардар - Пелистер
2 коло Тиквеш - Вардар
3 коло Вардар - Брера
4 коло Шкупи - Вардар
5 коло Вардар - Маќедонија ЃП
6 коло Арсими - Вардар
7 коло Вардар - Работнички
8 коло Башкими - Вардар
9 коло Вардар - Струга
10 коло Шкендија - Вардар
11 коло Вардар - Силекс

Биваше ли од Миленко да го ископираш распоредот, МаЌедонија ЃП :icon_lol:

Овде ги има сите играчи кои продефириле во Вардар низ годините, вклучително и актуелните играчи. Човече, какви флешови маваат кога ги читам :vozbud:

raspored so datumi ili uste e rano za toa?
Само за 1во коло има, од 8 - 11.08

Освен Тиквеш, сите гостувања во првите 11 кола се кај албанскиве екипи.

Биваше ли од Миленко да го ископираш распоредот, МаЌедонија ЃП :icon_lol:
Па кај него прво ми излезе , се напил излеа некоја чашка ракија во Лозана и не гледал што пишува ..

Па кај него прво ми излезе , се напил излеа некоја чашка ракија во Лозана и не гледал што пишува ..
Нормално дека од кај него ќе пренесуваш кога си партиски пиун,лани ова време кога ќе ми текне што се пишуваше да ти се чуди човек.Ти реков и порано одмори една година од темава не пишувај и се ќе ти биде простено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom