- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 561
- Поени од реакции
- 3.067
Закариќ опоравен е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не испадне како со Копенхаген да се браниме. Тогаш седло беше тренер.Ke bide tesko so Lozana tamo. Igraat na posed I znaat pritisok da napraat. Kebima golovi taa utakmica I mora da se odi na gol vise. Ako se povleceme ke ne skinat od start. Sekoja sansa ke mora da se iskoristi. Mato ke ni e glaven adut za gol. Klucno ke bide sredniot red dali ke im dozvoli protok na topka do napagjacite. Ako igra Kante ko prviot mec dosta topki ke moze da otvori za kontra po strana
Copenhagen bese mn pojaka ekipa togas. Se nadevam ke izlezeme na teren da tepameДа не испадне како со Копенхаген да се браниме. Тогаш седло беше тренер.
Со Копенхаген не се браневме, туку толку им беше силата, Седло последните 4-5 дена пред утакмицата ги уништи физички фудбалерите, по 2 тренинга на ден без одмор, дебилот иако предупреден од кондициониот тренер дека играчите се исцрпени, нејкеше да чуе за полесен тренинг и нормално играчите издишаа...Затоа ниеден фудбалер не го сака, нормално пред медиуми никој нема да рече дека не го сака, ама во реалноста, не постои играч што го сака Седло и што може да го поднесе...Да не испадне како со Копенхаген да се браниме. Тогаш седло беше тренер.
Фала богу сега имаме светски кондиционен тренер.Со Копенхаген не се браневме, туку толку им беше силата, Седло последните 4-5 дена пред утакмицата ги уништи физички фудбалерите, по 2 тренинга на ден без одмор, дебилот иако предупреден од кондициониот тренер дека играчите се исцрпени, нејкеше да чуе за полесен тренинг и нормално играчите издишаа...Затоа ниеден фудбалер не го сака, нормално пред медиуми никој нема да рече дека не го сака, ама во реалноста, не постои играч што го сака Седло и што може да го поднесе...
Па ќе видиме, се надевам дека ќе биде така цела сезона, сега за сега добар се покажа дечкото.Фала богу сега имаме светски кондиционен тренер.
Одличен ритам игравме цел натпревар некни
Ако им ја дадеме топката многу да ја контролираат немаме шанси, не смее да имаат голем посед на топка. мора да изиграме како во првото полувреме, трето нема....одбраната нивна е слаба и наша шанса за поминување понатакаKe bide tesko so Lozana tamo. Igraat na posed I znaat pritisok da napraat. Kebima golovi taa utakmica I mora da se odi na gol vise. Ako se povleceme ke ne skinat od start. Sekoja sansa ke mora da se iskoristi. Mato ke ni e glaven adut za gol. Klucno ke bide sredniot red dali ke im dozvoli protok na topka do napagjacite. Ako igra Kante ko prviot mec dosta topki ke moze da otvori za kontra po strana
При водство од 2-1 во 70-та минута, Копенхаген доби црвен картон, а само две минути подоцна примивме гол од нивната лева страна по центаршут, зато шо Брдаровски беше надвор од позиција.Со Копенхаген не се браневме, туку толку им беше силата, Седло последните 4-5 дена пред утакмицата ги уништи физички фудбалерите, по 2 тренинга на ден без одмор, дебилот иако предупреден од кондициониот тренер дека играчите се исцрпени, нејкеше да чуе за полесен тренинг и нормално играчите издишаа...Затоа ниеден фудбалер не го сака, нормално пред медиуми никој нема да рече дека не го сака, ама во реалноста, не постои играч што го сака Седло и што може да го поднесе...
Искрено боље да не стигне да се опорави. Против Лозана треба да се трча напред назад 90 минути, да се изгине, а не да се изиграва шериф на терен.Закариќ опоравен е?
Да не испадне како со Копенхаген да се браниме. Тогаш седло беше тренер.
Реално Шкендија и Вардар ќе се одвојат,зашто другите се тешка катастрофа.Минатата сезона Силекс и Работнички даваа некој отпор,ама годинва особено Работнички кој го даде цел тим е тешка мизерија.Според мене за вас би требало да играат Работнички,Ѓорче и Брера,само и да сакаат мислам дека неможат да и земат ниту бод на Шкендија,за разлика од Шкендија вие ќе имате тешки гостувања во Куманово против Башкими и во Гостивар против Арсими.Што се однесува за младинец мислам дека најдобар е Талевски,а Данев ни во Работнички не беше ништо посебно иако играше прва постава скоро цела сезона и по 90 мин.Кога веќе пазаревте од Работнички Матеј Ангелов според мене е најдобар од младинцитеТотален промашај се сите играчи донесени во овој преоден рок. Толку македонци имаа на тацна, ниту еден не донесоа. Ако стварно толкав буџет имаме, слободен е и Демба Дарбо, ќе газеше кај нас. Немаме ни саглам младинец кој ќе мора да игра ради правилото.
Среќа што зимоска се пазареше разумно и се донесоа неколку играчи кои двојат во лигава, инаки ништо не правевме. Вака, во толку слаба лига, би требало ние и Шкендија да ја водиме трката за титула. Лошо е што они имаат многу тимови да играат за нив, каде што ние ќе се мачиме да гостуваме.
Олаосебикан е ок играч за ротација (доколку нема висока плата)Искрено боље да не стигне да се опорави. Против Лозана треба да се трча напред назад 90 минути, да се изгине, а не да се изиграва шериф на терен.
Проблемот е што оној гаучосот што го презентираа како продукт од школата на Бока очигледно е фалинка, исто како и нигерот од Брера. Се' она што добро се испазари зимоска (Талески, Јанкулов, Маневски, Сенгор, Тодоровски, Мато, Спахиу), не се надогради во овој преоден рок. Ако се пукаш у груди со буџет од 3,5 милиони €, прв играч по кој ќе тргнеш е Трајковски, што ја покрива најдефицитарната позиција у клубот. А не да ми носиш некои бофл странци...
А за Дарбо тешко, во Нефтчи земаше 540.000 € годишно.Ако стварно толкав буџет имаме, слободен е и Демба Дарбо, ќе газеше кај нас. Немаме ни саглам младинец кој ќе мора да игра ради правилото.
Шкендија располага со годишен буџет од 3.500.000 € исто како нас, а оваа сезона од настапите во Европа веќе обезбедија најмалку уште 5.000.000 €.Реално Шкендија и Вардар ќе се одвојат,зашто другите се тешка катастрофа.Минатата сезона Силекс и Работнички даваа некој отпор,ама годинва особено Работнички кој го даде цел тим е тешка мизерија.Според мене за вас би требало да играат Работнички,Ѓорче и Брера,само и да сакаат мислам дека неможат да и земат ниту бод на Шкендија,за разлика од Шкендија вие ќе имате тешки гостувања во Куманово против Башкими и во Гостивар против Арсими.Што се однесува за младинец мислам дека најдобар е Талевски,а Данев ни во Работнички не беше ништо посебно иако играше прва постава скоро цела сезона и по 90 мин.Кога веќе пазаревте од Работнички Матеј Ангелов според мене е најдобар од младинците