Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некако испадне да играме финале со Шкендија гарантирам дека нема да се доигра,ќе биде како пред неколку години со Тетекс прекин 15та минута и доигрување наредната ден пред празни трибини.

zosto da ne se doigra?

daj be malku namalite dozivljaj... gradski ne e bas stadion kade mozes lesno da predizvikas incident ako e poln so specijalci. ke imaat pratnja do i od stadion... ke bide se pod konec.

100 pati polesno e da ima incident na bilo koj drug stadion vo mkd a kup finale kartite se delat kade i da se igra ke ima 2 grupi ako se padneme. edino bezbedno i logicno mesto e gradski.

Што се секирате, само да стасаме до финале па ќе ја стават во Струмица да се игра, како пред неколку години Пелистер - Шкендија.

Pred se kako fudbalski fan sakam da si vo pravo i mene konecno vo mkd mi se gleda derbi so dve navivacki grupi vo odlicna brojka kako vo cel svet ama mislam sepak deka ke gledaat da se izbegne kolku moze ova scenario...

treba da ja namestat skendija da otpadne od struga... tesko toa
Автоматски споено мислење:

Што се секирате, само да стасаме до финале па ќе ја стават во Струмица да се игра, како пред неколку години Пелистер - Шкендија.

ako e vardar u finale ke se igra vo skopje pred poln stadion. ima zosto.

zosto da ne se doigra?

daj be malku namalite dozivljaj... gradski ne e bas stadion kade mozes lesno da predizvikas incident ako e poln so specijalci. ke imaat pratnja do i od stadion... ke bide se pod konec.

100 pati polesno e da ima incident na bilo koj drug stadion vo mkd a kup finale kartite se delat kade i da se igra ke ima 2 grupi ako se padneme. edino bezbedno i logicno mesto e gradski.
Не се прави наудрен,за националистички скандирања уште од прва минута ќе биде прекината.Ајде ние може некако да "одолееме" ама индијанциве кој ќе ги има од сите места ќе бидат само ради тоа дојдени.

Не се прави наудрен,за националистички скандирања уште од прва минута ќе биде прекината.Ајде ние може некако да "одолееме" ама индијанциве кој ќе ги има од сите места ќе бидат само ради тоа дојдени.

ke bide ignorirano se toa, ne e prv pat

ајде кај го отеравте разговоров...ако играме со брера е наместана да играме финале, ако играме со шкендија е наместена дека во финале би имало прекин.... господ да чува и да брани....

За нив игнорирано,а за Комитите во сабота како се постапи во Струга?!

Да де пошто ние ќе сме цвеќиња у финалето. За ДВЕТЕ ГРУПИ ќе биде игнорирано како и секогаш кога е ФИНАЛЕ на КУП и кога ФФМ има финансиски бенефит од утакмицата. 2та клуба ке јадат казни ама ќе се одигра.

За сабота и сам знаеш зошто беше така, не сум ти јас крив за тоа. Јас уште на страрт ви кажав што мислам дека треба да правите, да ме послушавте сега ќе немавте такви проблеми, слушате други и се случува што се случува, така да обрати се кај нив.

Кано кога ќе се појавиш на трибина ,а не само да делиш совети да кажуваш што треба што не,ти ајде.Ама дечкото од Прага да не го тагирам што е заштитен и команда се на форумов а на утакмица не бил и не е појавен 10 години на трибина за него што да се каже?

Бев пред некој месец, следно ќе е финале на купот па да се надеваме Европа. Не се секирај јас кога сум во Европа не пропуштам утакмици.

Него што правиме со тебе, помирно спиеш сега или уште се плашиш за опстанок?

Последно уредено:

:pos: :pos: :pos: :zver:

Да де пошто ние ќе сме цвеќиња у финалето. За ДВЕТЕ ГРУПИ ќе биде игнорирано како и секогаш кога е ФИНАЛЕ на КУП и кога ФФМ има финансиски бенефит од утакмицата. 2та клуба ке јадат казни ама ќе се одигра.

За сабота и сам знаеш зошто беше така, не сум ти јас крив за тоа. Јас уште на страрт ви кажав што мислам дека треба да правите, да ме послушавте сега ќе немавте такви проблеми, слушате други и се случува што се случува, така да обрати се кај нив.

Бев пред некој месец, следно ќе е финале на купот па да се надеваме Европа. Не се секирај јас кога сум во Европа не пропуштам утакмици.

Него што правиме со тебе, помирно спиеш сега или уште се плашиш за опстанок?
На два бода сме од дно на табела ,густо ќе биде се надевам на опстанок но во регуларна сезона,а не преку бараж.Сите ги отпишавте Брера а дечките топ играат во втор дел од сезона така да рано е уште да не се секираме за тоа.Три бода во недела против Беса мораме.

На два бода сме од дно на табела ,густо ќе биде се надевам на опстанок но во регуларна сезона,а не преку бараж.Сите ги отпишавте Брера а дечките топ играат во втор дел од сезона така да рано е уште да не се секираме за тоа.Три бода во недела против Беса мораме.

deckite 2-1 na penali go pobedija arsimi....

zavrsuvame sredina prasanje e samo dali i sloga ke ja stasame drugite bi rekol ke zavrsat pod nas...

Со Струга ќе играме и ќе ги минеме

jas bi sakal so niv u finale

deckite 2-1 na penali go pobedija arsimi....

zavrsuvame sredina prasanje e samo dali i sloga ke ja stasame drugite bi rekol ke zavrsat pod nas...

jas bi sakal so niv u finale

Не можеш погоре од 7-мо место како и да вртиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom