Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха беда, јад и чемер, овој Вардар (се надевам длабоко дека грешам) е на ниво на хрватски третолигаш. Среќа воска ќе игра со младинци па ќе има шанса за опстанок. А обезбедувањето на Флорентино Пура Перез од Алиекспрес ќе има доста рабпта ;););)
Автоматски споено мислење:

Хахаха беда, јад и чемер, овој Вардар (се надевам длабоко дека грешам) е на ниво на хрватски третолигаш. Среќа воска ќе игра со младинци па ќе има шанса за опстанок. А обезбедувањето на Флорентино Пура Перез од Алиекспрес ќе има доста рабпта ;););)

Ау.. ова срамота да се гледа, ужасија.
Со топка не може да се споиме, се знае дека Динамо е научна фантазија во моментов за многу клубови од Балканот, а не па за Вардар, па поради тоа не ја разбирам поентата да играме со нив, што ќе видиме од новите играчи? Они не се знаат уште меѓу себе идеме на дуел со Динамо.. се браниме со сите сили топка не може да видиме...
Или пак ова е само шема да стои во статистика дека сме играле со Динамо, иако веќе не сме во потрага по играчи, според ноктемен.
Како и да е ептен лошо, што тактика ќе се пробува на дуелов, различни варијаци на играње бункер.

Како што кажав, никогаш не сум песисмист, само искуството ме научило да разликувам што е реално да се очекува од вакви ликови.
Кажав и претходно, среќа е скапана лигава, па на крај може и средина на табела да бидеме, ама реалноста е дека не чека уште една доооолга сезона, ако не се средат работите од зимава, како што е ветено.

Ај кореецот, ама камерунецот :eek:

Пријателска е, ама до толку сите дрва. Еден нема прелазна оцена.

Резултатот ми е небитен , секако Динамо е класа за нас ..

Го гледав полувремево и најдобар впечаток ми остави Закариќ со број 21 , се гледа има контрола на топка и добар преглед на игра ..

Ким трча борбен е , имаше два продори од кој последниов изнуди фаул и прилика за гол од центаршут ..

Донгмо и Дианеси не беа толку лоши за да ги критикувам , сепак им е прва утакмица и мислам дека нема да бидат разочарување ..

Мицевски е паднат , му треба време после повредава , Омерагиќ појма нема ...

Му давам време јас на овој Вардар , рано е за критики ...

Коментаторот го вика камерунецот Џордан и у една ситуација вика :
"Еве Џордан лесно губи топка, имаше еден друг Џордан, ама тој не губеше вака топки" ахахахахаа

Донгмо и Дианеси не беа толку лоши за да ги критикувам

Незнам дали го глеаш истиот меч, Донгмо после 7мата минута неможеше да трча ги фрлаше напред нозете и незнај да затвори основни фудбалски работи.

Резултатот ми е небитен , секако Динамо е класа за нас ..

Го гледав полувремево и најдобар впечаток ми остави Закариќ со број 21 , се гледа има контрола на топка и добар преглед на игра ..

Ким трча борбен е , имаше два продори од кој последниов изнуди фаул и прилика за гол од центаршут ..

Донгмо и Дианеси не беа толку лоши за да ги критикувам , сепак им е прва утакмица и мислам дека нема да бидат разочарување ..

Мицевски е паднат , му треба време после повредава , Омерагиќ појма нема ...

Му давам време јас на овој Вардар , рано е за критики ...
Брат ти некоја друга утакмица да не гледаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom