Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кога мислев дека од Јома нема поголема глупост, сепак ме демантираа. Еднаш на 10 години вадиме нов дрес и тој за кур нема да го биде, ужас.

Тргнаа со едни дресови на припреми, се вратија со други. Нашол Миленко таму бутик со спортска опрема и решил да ги смени на своја воља. Ова у Тунгузија го нема бе луѓе...
Кога мислев дека од Јома нема поголема глупост, сепак ме демантираа. Еднаш на 10 години вадиме нов дрес и тој за кур нема да го биде, ужас.
Јома знаеш што е за овие Ерима другар. Ја уште не знам дали постои некој фудбалски клуб што игра во опрема од Ерима.

NS Mura вчера имале генерална проба пред стартот на словенечко првенство со Зорја од Украина,така да не верувам дека денес играле првотимците нивни. Не ја омаловажувам победата, туку само да потенцирам.
Како и да е, добар старт, со оглед на тоа дека и Вардар е уште некомплетен.

Резервен состав + 5-6 играчи на проба. Неофицијален натпревар
Автоматски споено мислење:

Што им фалеше на Јома? Перверзија дрес, со феномален фонт на бројки, со везен амблем, на крај краева и далеку пореномиран бренд за спортска опрема.
Инаку Ерима е договорена поодамна, се чекаше да стигне опремата директно таму

@kano што е со опремата, немаше ли подобра опција. Или ова е само моментално?

незнам ништо за ова. да бидам искраен за мене ова е непотребно губење на време... јасно дека нас како навивачи ни се битни и ваквите „ситници“ ама моментално има поважни работи да се средат.

лично мислам дека е глуп обид да се украде нешто ситно мада е можно да е и некаква компензација со некој доверилетел. комити и миленко мора да имаат подобра комуникација за вакви потези да се разјаснат. од новометик исто ќе има член во уо што ќе проверува дека нема корупција при вакви набавки така да ќе видиме...

I pingpongarski klub stanavme. "Sitnici" sto dobro ukažuvaat na kaj plovi ovoj brod.
Ne znam što treba, i koga ke doziveeme ao merak ednas da kupime dres sto liči na nešto. Ova e skvernavenje, ekipi od selski turniri imaat bolje oprema pa i marketing...

еве дај продај све што имаш најди уште некоја пара, и одма те назначуваме за спонзор и ти одлучувај понатаму... преку кур од вакви постови, само негативна енергија шириш а во суштина со ништо ниту можеш ниту сакаш да допринесиш. ако не си финансиски моќен да го издигнеш вардар на повисоко ниво тргни се на страна.

Attachments

• Screenshot_20240715_214730_edit_8849833384065.jpg
    Screenshot_20240715_214730_edit_8849833384065.jpg
    260,6 KB · Прегледи: 94
Последно уредено:
Мислам дека е редно да излезат на прес и да кажат какви се целите и идната визија на клубот. Исто треба да се каже колкав е официјалниот буџет за оваа сезона. Знаеме колку е предвидено да вложи спонзорот, ама да се каже официјално колкав е буџетот. Исто запознаен ли е некој од вас колкави плати ќе земаат појачувањата. Закариќ и Чосиќ не верувам дека поради големината на името на Вардар се дојдени. Друго прашање е на какво ниво е во моментот Закариќ со оглед дека последни клубови му биле Задар кој последниве години е заглавен во пониските лиги во Хрватска и некој грчки клуб кој не ни знаев до вчера дека воопшто постоел. Неговото минато и педигре никој не го оспорува, ама ќе видиме во каква форма е и колку е паднат квалитативно во поглед на најдобрите денови. Така и оној Армин Хоџиќ дојде во Шкупи и сите очекуваа да биде добро појачување, за на крајот да не покаже ништо и да си замине како тотално промашување. Исто сметам дека треба да се засили средниот ред, по можност со домашен играч. Друго прашање што ме мачи е каде е играчот од Уганда или се откажаа од него?

еве дај продај све што имаш најди уште некоја пара, и одма те назначуваме за спонзор и ти одлучувај понатаму... преку кур од вакви постови, само негативна енергија шириш а во суштина со ништо ниту можеш ниту сакаш да допринесиш. ако не си финансиски моќен да го издигнеш вардар на повисоко ниво тргни се на страна.
Не е овде до парите, туку до вољата и знаењето. Вардар е доволно бренд за да некои спортски компании би инвестирале, па и и би дизанирале унифициран дрес за разлика од оваа пингпонгарска опрема купена на кило за некој да профитира нешто.

Што им фалеше на Јома? Перверзија дрес, со феномален фонт на бројки, со везен амблем, на крај краева и далеку пореномиран бренд за спортска опрема.
Инаку Ерима е договорена поодамна, се чекаше да стигне опремата директно таму

Крила да полетаат.

Не е за негативна енергија работата, убаво пишаа погоре, сакаат луѓето да си купат убав дрес од најголемиот бренд како што го личи. Ќе дадат луѓе и до 100 евра за убав дрес, плус и детски варијанти кои на крајот ќе завршат во буџетот на клубот, вакви измишљотини кој ќе ти купи :coffee:

Новиот дресПрегледај го приврзокот 423902

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Неможе да е ова дресот на Вардар, барем јас тренирав фудбал и знам што е дрес а што маичка...

Иначе и јас мислам нема потреба уште од старт негативна енергија , да почекаме да видиме каков тим ке направиме до крај па ке коментираме ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom