Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јома знаеш што е за овие Ерима другар. Ја уште не знам дали постои некој фудбалски клуб што игра во опрема од Ерима.Кога мислев дека од Јома нема поголема глупост, сепак ме демантираа. Еднаш на 10 години вадиме нов дрес и тој за кур нема да го биде, ужас.
NS Mura вчера имале генерална проба пред стартот на словенечко првенство со Зорја од Украина,така да не верувам дека денес играле првотимците нивни. Не ја омаловажувам победата, туку само да потенцирам.
Како и да е, добар старт, со оглед на тоа дека и Вардар е уште некомплетен.
Кога мислев дека од Јома нема поголема глупост, сепак ме демантираа. Еднаш на 10 години вадиме нов дрес и тој за кур нема да го биде, ужас.
@kano што е со опремата, немаше ли подобра опција. Или ова е само моментално?
I pingpongarski klub stanavme. "Sitnici" sto dobro ukažuvaat na kaj plovi ovoj brod.
Ne znam što treba, i koga ke doziveeme ao merak ednas da kupime dres sto liči na nešto. Ova e skvernavenje, ekipi od selski turniri imaat bolje oprema pa i marketing...
Ова е маичка, сигурно не е дрес. Дресот го имаше погоре, со вертикални пруги и во средина празен простор за спонзор.
Не е овде до парите, туку до вољата и знаењето. Вардар е доволно бренд за да некои спортски компании би инвестирале, па и и би дизанирале унифициран дрес за разлика од оваа пингпонгарска опрема купена на кило за некој да профитира нешто.еве дај продај све што имаш најди уште некоја пара, и одма те назначуваме за спонзор и ти одлучувај понатаму... преку кур од вакви постови, само негативна енергија шириш а во суштина со ништо ниту можеш ниту сакаш да допринесиш. ако не си финансиски моќен да го издигнеш вардар на повисоко ниво тргни се на страна.
Што им фалеше на Јома? Перверзија дрес, со феномален фонт на бројки, со везен амблем, на крај краева и далеку пореномиран бренд за спортска опрема.
Инаку Ерима е договорена поодамна, се чекаше да стигне опремата директно таму
Неможе да е ова дресот на Вардар, барем јас тренирав фудбал и знам што е дрес а што маичка...