Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
@Kire Ultras јас во Notes веке имам спремно извинување, тик-так тик-так… :D
Затишје пред бура, затоа е вака мирно :)
Автоматски споено мислење:

Оставете го ултрасот да се отрезни утре ќе пише дечкото,со Борко и од партија слават во кафана не е малку прв министер за спорт.
Хаха се гледа дека не ме познаваш :icon_lol: , прво тие што ме познаваат знаат дека не пијам а ниту сум бил некогаш во некоја партија :toe:
Автоматски споено мислење:

Блиску е петок :)
До четврток :cool:

Последно уредено:
Кире, за 2-3 дена ќе те слават. Нека ги сега.
Од тоа што знам во моментов се преговара со 2-3 спонзори и многу е блиску до договор да влезат во ФК Вардар, не е ова купување на играч па одма потпиши за еден ден :toe: ..

До четврток најкасно би требало све да се заврши и да биде објавено, ке имаме појак тим имајте верба :)

Дечко дај бе одмори жити се какви спонзори какви глупости.
Моментално се работи нарепрограмирање на долгот кон ујп 821.000е , додека не се смени во ујп нешто нит спонзор ќе дојде нит ништо.
Како е тргната работата одмори смена на вчаст и др. работи ќе потрае сигурно.
Се надеваме дека во УЈП некој ќе го прими барањето зошто во последните 2 години си играа к.р со нас.
Неможе спонзор да дојде да се потпише договор а парите да ги земе ујп мора да се реши се.
Заинтересирани за спонзорство има и ќе биде чим овој проблем се реши.
Одмори малце сеа.
Вардар 99,9% ќе игра на градски сезонава

Од тоа што знам во моментов се преговара со 2-3 спонзори и многу е блиску до договор да влезат во ФК Вардар, не е ова купување на играч па одма потпиши за еден ден :toe: ..

До четврток најкасно би требало све да се заврши и да биде објавено, ке имаме појак тим имајте верба :)

Бришки не си оди, жута штампа тераат повеќето медиуми, како и секогаш само да се пише нешто.

Информирајте се од официјалната страна на клубот, не е од жута штампа желна за кликбејтови. И репер нека ви бидат тука пар профили на темава од момци кои ги имаат вистинските информации од и околу клубот а не да верувате во рекла-казала муабети од секој кој ќе го сретнете на улица

Дечко дај бе одмори жити се какви спонзори какви глупости.
Моментално се работи нарепрограмирање на долгот кон ујп 821.000е , додека не се смени во ујп нешто нит спонзор ќе дојде нит ништо.
Како е тргната работата одмори смена на вчаст и др. работи ќе потрае сигурно.
Се надеваме дека во УЈП некој ќе го прими барањето зошто во последните 2 години си играа к.р со нас.
Неможе спонзор да дојде да се потпише договор а парите да ги земе ујп мора да се реши се.
Заинтересирани за спонзорство има и ќе биде чим овој проблем се реши.
Одмори малце сеа.
Вардар 99,9% ќе игра на градски сезонава

Те цитирам си пишал заинтересирани за спонзорство има и ке биде чим се реши проблемот :)..

Значи сам потврдуваш дека има интерес од спонзори и дека сепак не ги лажам луѓето како што ме набедувате :toe:

Еве ако мислите дека нема да биде неделава ради некоја причина пишете и тоа е легитимно а не да кажувате дека трескам глупости, на крај краева дали ке биде до 20 јуни или до 1 јули сепак Кире ке искочи во право , и ова е форум секој дава свое мислење па макар и да е шпекулација , поздрав :toe:

Те цитирам си пишал заинтересирани за спонзорство има и ке биде чим се реши проблемот :)..

Значи сам потврдуваш дека има интерес од спонзори и дека сепак не ги лажам луѓето како што ме набедувате :toe:

Еве ако мислите дека нема да биде неделава ради некоја причина пишете и тоа е легитимно а не да кажувате дека трескам глупости, на крај краева дали ке биде до 20 јуни или до 1 јули сепак Кире ке искочи во право , и ова е форум секој дава свое мислење па макар и да е шпекулација , поздрав :toe:
А бе удрен еден, има заинтересирани ама тие не се врзани никако со партијата за која го тупиш тука цел месец.

Друже на никој не му смета твоето мислење и шпекулација или уште помалку некој вика дека лажеш, никој нема ништо против тебе, сите овде сакаме да има нов и стабилен спонзор, да се издигне клубот, да се врати на врвот каде што му место, само ти твојата шпекулација ја сподели 100 пати во 20 различни теми и стана напорен веќе на луѓето, на форумов има дечки од Комити што се во управа на клубот, остави да покаже времето што ќе се случи.

И Швајц си отишол?
Читам дека денеска потпишал за Брера.
Трансферот у Вардар му се одвиваше ко Мбапе у Реал и му ја кидна за Струмица, што у ситуацијава може е и скроз оправдано…

Највеќе се надевам на стабилизација за да нема вакви куpтизани да играат со реномето на клубот, Вардар да им е пропратна станица.

И Швајц си отишол?
Читам дека денеска потпишал за Брера.
Трансферот у Вардар му се одвиваше ко Мбапе у Реал и му ја кидна за Струмица, што у ситуацијава може е и скроз оправдано…

Највеќе се надевам на стабилизација за да нема вакви куpтизани да играат со реномето на клубот, Вардар да им е пропратна станица.
Кај потпишал жити се? Ако мислиш на онаа статија на Гол.мк е истата како на Бришки, односно нагаѓање. Нормално е да ги контактираат и други клубови. Струга и Гостивар пола тим ни го имаат контактирано, ама момците се фер и го чекаат Вардар бидејќи им е кажано дека ќе ја биде, е сега колку ќе имаат трпение да чекаат ќе видиме и до кога ќе се влече целава работа.

Абе Кире, те гледам тука пливаш во непознати води, пази се ќе те однесе плимата. Очигледно е дека ова е прв пат да имаш „инсајдерски“ информации, па тука со најдобри и најискрени мисли ги пренесуваш како некоја апсолутна вистина. Нема потреба да набројувам колку сигурни петоци имало за официјализирање на спонзорството, колку договори се спремени за на крај да биде, абе нема да биде петок, ама ќе биде први јули. Ако не е први јули, ќе биде први октомври или евентуално први февруари. Најмалце 10 заинтересирани инвеститори и петоци сме чекале од јануари 2022 година до денес. Дали биле маџари, дали биле турци, катарци, белгијци, германци или пак бугари и грци, секад на крајот епилогот бил ист.

Абе Кире, те гледам тука пливаш во непознати води, пази се ќе те однесе плимата. Очигледно е дека ова е прв пат да имаш „инсајдерски“ информации, па тука со најдобри и најискрени мисли ги пренесуваш како некоја апсолутна вистина. Нема потреба да набројувам колку сигурни петоци имало за официјализирање на спонзорството, колку договори се спремени за на крај да биде, абе нема да биде петок, ама ќе биде први јули. Ако не е први јули, ќе биде први октомври или евентуално први февруари. Најмалце 10 заинтересирани инвеститори и петоци сме чекале од јануари 2022 година до денес. Дали биле маџари, дали биле турци, катарци, белгијци, германци или пак бугари и грци, секад на крајот епилогот бил ист.
Со све ке се согласам што пиша , но 2022 и 2023 знаеш кој беше на власт и зошто во Вардар беше тешко да дојде спонзор и покрај тие сите преговори.

Сега е друга ситуацијата се смени власта и ветено е дека ке ги кренат сите рампи за Вардар да се качи кон врвот , за овој пат јас сум голем оптимист , сите коцки се поклопија и 100 % сум сигурен дека ке светне сонцето и за нас , поздрав :)

Со све ке се согласам што пиша , но 2022 и 2023 знаеш кој беше на власт и зошто во Вардар беше тешко да дојде спонзор и покрај тие сите преговори.

Сега е друга ситуацијата се смени власта и ветено е дека ке ги кренат сите рампи за Вардар да се качи кон врвот , за овој пат јас сум голем оптимист , сите коцки се поклопија и 100 % сум сигурен дека ке светне сонцето и за нас , поздрав :)
Друже дај изгаси се, тешко е човек да ги чита твоите лигавења и екслузиви...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom