Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вардар не не носи како клуб т.е. доаѓаме на своја организација па може комотно да ни кажат дека ќе пуштат само 150 луѓе, а знаеме какви инциденти настануваат тогаш...ФФМ го прогласи мечот од висок ризик, а најавено е присуство на 300 Комити, кои, интересно, не ги носи ФК Вардар како клуб, вели Ѓошевски.
Чим сме најавени 300 души,мора да не пуштатМислам дека утре ќе биде сончево посабајлечки...
Како и сите денови претходно, преку ден сонце, после тоа ладно со можни врнежи...
Него мене друго ме плаши, дел од изјавата на Ѓошевски...
Вардар не не носи како клуб т.е. доаѓаме на своја организација па може комотно да ни кажат дека ќе пуштат само 150 луѓе, а знаеме какви инциденти настануваат тогаш...
Незнам, не ми мириса на добро![]()
А што правиме ако бидеме 500 души колку и да изгледа неверојатно тоаЧим сме најавени 300 души,мора да не пуштат!
ne sum vo tek ako nekoj moze da kaze koja e pricinata sto nema da se igra na Filip 2Вардар нема да игра у Чаир ( за да не има инциденти ) со ....
Реконструкција на теренот...ne sum vo tek ako nekoj moze da kaze koja e pricinata sto nema da se igra na Filip 2
Не дај Боже дожд, не за друго, него кога врне уште толку се упропастува тоа нивата нивна што ја нарекуваат тревник!Неверојатно,хах.Само времево да не заебе многу,а по малку дожд може,зошто да не ?![]()