DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Не се знае уште.Другар ми кој навива за Вардар е во Охрид и прашува кое време и од каде ке појде автобусот за Прилеп во сабота?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се знае уште.Другар ми кој навива за Вардар е во Охрид и прашува кое време и од каде ке појде автобусот за Прилеп во сабота?
Другар ми кој навива за Вардар е во Охрид и прашува кое време и од каде ке појде автобусот за Прилеп во сабота?
Сине, клубот долго време немаше топки за играње, ти веб страна.Добро толкав клуб и со традиција и да нема официална веб страна но ако грешам поправетеме
па ако има која е?
За жал, секогаш имало такви залутани ликови во Вардар.Бев денес на тренингот на Вардар и видов со што располагаме. Покрај неколку искусни играчи, има и голем дел на младинци, па дури си го видов и еден од подалечните братучедиНезнаев дека и он дотуркал до првиот состав. Гледам и Нело тренира со првиот тим
Пандо не тренираше, изгледа пак влече некоја повреда, а од директни извори дознав и дека Бразилецот Лико бил тотално аут од форма. Имал голем потенцијал, но бил мнолгу кондиционо неспремен, но се работело турбо за да го вратат во добра кондициона сотојба.
Денеска не ни тренираше, излезе порано и дојде да не поздрави.
Пред тренингот Илчо се заблагодари на подршката и побара да им помогнеме да дојдат до она што сите го посакуваме -ТИТУЛАТА. Се изненадив кога видов колкав е ОСаМашала стап за тресење ореви...
Илчо и Боби беа бајаги строги денес. Цело време им се дереа на играчивбе. Тренингот беше ептен лежерен (барем додека бевме таму) и неможев да видам баш со какви квалитети располагаат играчиве. Убаво беше да се види Влатче одново во нашиот дрес, а очекувам истото да го стори и Стјепановиќ деновиве, играч со кој се водат интемнзивни преговори. Инаку работата со карчев сеуште не била завршена...
Имаме солиден тим и може комотно да се атакува на титулата. Работнички ќе има Европски утакмици пред нашиот дуел и мора да го искористиме тоа за да го добиеме тој прв меѓусебен дуел.
Да кажам и дека се запрепастив кога дознав кој ја има една од највисоките улоги во управата. Се работи за дечко од мое маало кој си нема никаква допирна точка со фудбалот. Беше кошаркар порано а веќе долги години не се занимава со спорт. Баш лани правевме муабет и ме распрашуваше како стои Вардар и се восхитуваше како уште одам на утакмициИ тој дочека да добие ваква функција во Вардар
КАКО ??????????![]()
А од т.н.''фудбалски стручњаци'' досега видовте аир многу...Чекајте да видиме како ќе се одвиваат работите долга е сезоната !!!Да кажам и дека се запрепастив кога дознав кој ја има една од највисоките улоги во управата. Се работи за дечко од мое маало кој си нема никаква допирна точка со фудбалот. Беше кошаркар порано а веќе долги години не се занимава со спорт. Баш лани правевме муабет и ме распрашуваше како стои Вардар и се восхитуваше како уште одам на утакмициИ тој дочека да добие ваква функција во Вардар
КАКО ??????????![]()
Дојдоа: Марјан Мицков (Шкендија), Милан Илиевски (Металург), Тони Велјаноски (Напредок), Филип Петров (Јавор, Србија), Златко Бошковски, Дончо Аргировски (Скопје), Дарко Стерјов (Миравци), Игор Стојаковиќ(Јавор, Србија), Пауло Кандидо-Лико (Мореиренсе, Португалија), Влатко Грозданоски, Владимир Тунески (Работнички), Филип Ивановски (Етникос Ахна, Кипар), Никола Карчев (Шангај, Кина), Оса Гуобадија (Кадуна јунајтед, Нигерија), Костадин Захов (Беласица), Илбер Али (Ренова), Предраг Ранѓеловиќ (Телеоптик).Кој дојде во Вардар, некој да ме апдејтира бев отсутен некое време.
Фала...