Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Среќен роденден за сите нас, па идна година 25 годишнината да си ја дочекаме со една титула повеќе во витрините на Вардар (без разлика дали ќе биде од прва или втора лига:D).
Да живее Вардар и македонија!!!! Ми фали пеењето на комунистичката верзија на химната :ROFLMAO:

Среќен роденден за сите нас, па идна година 25 годишнината да си ја дочекаме со една титула повеќе во витрините на Вардар (без разлика дали ќе биде од прва или втора лига:D).
Да живее Вардар и македонија!!!! Ми фали пеењето на комунистичката верзија на химната :ROFLMAO:

I mene mi fali i te kako, od bandera rossa ritamot :))

Нека ни е среќен 24тиов роденден КОМИТИ, во иднина да се надеваме на враќање на ВАРДАР на старите патеки таму каде што му доликува..

Ајде брацо исконтактирај го Ѓоко пошо и онака овие од МТВ не планираат да го пуштат да го слушнеме да каже нетшо..
Шо бидна со проширувањето??

Prasanje - Negde prochitav deka komiti go bojkotirale reprezentativniot dres a sum siguren deka vidov nekoj baner komiti ili nesho takvo na utakmicava so Irska ?

Bojkotot e prekinat ili nesho sho nema vrska so komitite imalo ??

Имаше „Стара Гарда Комити“...
Да се надоврзам, тие никогаш и не го бојкотирале репрезентативниот дрес ги има на утакмици на Македонија блиски си се со Хари, а Хари се знае со кој е близок и ги нема на утакмици на Вардар. Јасно ти е сега кој се во таа стара гарда? :)

Да се надоврзам, тие никогаш и не го бојкотирале репрезентативниот дрес ги има на утакмици на Македонија блиски си се со Хари, а Хари се знае со кој е близок и ги нема на утакмици на Вардар. Јасно ти е сега кој се во таа стара гарда? :)
Ги нема таму каде што треба а на репрезентација со три знамиња дошле...
Исто и типот што си доаѓа со знамето Комити илинден (Влаери :D)
На запад имаше најаги комити, а исто видов и премногу луѓе со дресови Вардар со маици комити, со шалови Комити кои во животов не сум ги видел сда дојдат на вардар...

Ги нема таму каде што треба а на репрезентација со три знамиња дошле...
Исто и типот што си доаѓа со знамето Комити илинден (Влаери :D)
На запад имаше најаги комити, а исто видов и премногу луѓе со дресови Вардар со маици комити, со шалови Комити кои во животов не сум ги видел сда дојдат на вардар...

Postari clenovi na Komiti i Vojvodi imaa zaednicko pienje vo edna birtija bev tamu, mn intersno bese, recisi site postari clenovi sto porano bea neizbezen del na zapadnata tribina djdoa deneska :D

Postari clenovi na Komiti i Vojvodi imaa zaednicko pienje vo edna birtija bev tamu, mn intersno bese, recisi site postari clenovi sto porano bea neizbezen del na zapadnata tribina djdoa deneska :D

Ххххх малку ми е чудно ова. Порано колку се имаат тепано меѓу себе тиа постари членоој на Комити и Војводи, а сега заедно седа :) Ама се мењаваа времиња јебига :)

Ххххх малку ми е чудно ова. Порано колку се имаат тепано меѓу себе тиа постари членоој на Комити и Војводи, а сега заедно седа :) Ама се мењаваа времиња јебига :)

Da da znam posto dvajca bratucedi imam po 40 godini so se i imaat poteklo od Tearce i bas so postarive od Vojvodi mi kazuvaa koa se krsele porano razni desavki m a sega zadno gusnati so pesni pienej skari :)

img20110605130528.jpg

(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom