Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.734

Среќен роденден за сите нас, па идна година 25 годишнината да си ја дочекаме со една титула повеќе во витрините на Вардар (без разлика дали ќе биде од прва или втора лига:D).
Да живее Вардар и македонија!!!! Ми фали пеењето на комунистичката верзија на химната :ROFLMAO:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Среќен роденден за сите нас, па идна година 25 годишнината да си ја дочекаме со една титула повеќе во витрините на Вардар (без разлика дали ќе биде од прва или втора лига:D).
Да живее Вардар и македонија!!!! Ми фали пеењето на комунистичката верзија на химната :ROFLMAO:
I mene mi fali i te kako, od bandera rossa ritamot :))

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
Нека ни е среќен 24тиов роденден КОМИТИ, во иднина да се надеваме на враќање на ВАРДАР на старите патеки таму каде што му доликува..

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Ајде брацо исконтактирај го Ѓоко пошо и онака овие од МТВ не планираат да го пуштат да го слушнеме да каже нетшо..
Шо бидна со проширувањето??

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Prasanje - Negde prochitav deka komiti go bojkotirale reprezentativniot dres a sum siguren deka vidov nekoj baner komiti ili nesho takvo na utakmicava so Irska ?

Bojkotot e prekinat ili nesho sho nema vrska so komitite imalo ??

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Имаше „Стара Гарда Комити“...
Да се надоврзам, тие никогаш и не го бојкотирале репрезентативниот дрес ги има на утакмици на Македонија блиски си се со Хари, а Хари се знае со кој е близок и ги нема на утакмици на Вардар. Јасно ти е сега кој се во таа стара гарда? :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.734
Да се надоврзам, тие никогаш и не го бојкотирале репрезентативниот дрес ги има на утакмици на Македонија блиски си се со Хари, а Хари се знае со кој е близок и ги нема на утакмици на Вардар. Јасно ти е сега кој се во таа стара гарда? :)
Ги нема таму каде што треба а на репрезентација со три знамиња дошле...
Исто и типот што си доаѓа со знамето Комити илинден (Влаери :D)
На запад имаше најаги комити, а исто видов и премногу луѓе со дресови Вардар со маици комити, со шалови Комити кои во животов не сум ги видел сда дојдат на вардар...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ги нема таму каде што треба а на репрезентација со три знамиња дошле...
Исто и типот што си доаѓа со знамето Комити илинден (Влаери :D)
На запад имаше најаги комити, а исто видов и премногу луѓе со дресови Вардар со маици комити, со шалови Комити кои во животов не сум ги видел сда дојдат на вардар...
Postari clenovi na Komiti i Vojvodi imaa zaednicko pienje vo edna birtija bev tamu, mn intersno bese, recisi site postari clenovi sto porano bea neizbezen del na zapadnata tribina djdoa deneska :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Postari clenovi na Komiti i Vojvodi imaa zaednicko pienje vo edna birtija bev tamu, mn intersno bese, recisi site postari clenovi sto porano bea neizbezen del na zapadnata tribina djdoa deneska :D
Ххххх малку ми е чудно ова. Порано колку се имаат тепано меѓу себе тиа постари членоој на Комити и Војводи, а сега заедно седа :) Ама се мењаваа времиња јебига :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Што бидна со проширувањето,ќе го биде или не ? :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ххххх малку ми е чудно ова. Порано колку се имаат тепано меѓу себе тиа постари членоој на Комити и Војводи, а сега заедно седа :) Ама се мењаваа времиња јебига :)
Da da znam posto dvajca bratucedi imam po 40 godini so se i imaat poteklo od Tearce i bas so postarive od Vojvodi mi kazuvaa koa se krsele porano razni desavki m a sega zadno gusnati so pesni pienej skari :)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ќе направи нашата група голем камбек на овие простори ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom