Фан Клуб: Вардар

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Па знам дека се знаеше дека Брацо ке дојде,али за тоа со Новаци некако ми нема логика да плати толку пари кога и онака не е тежок противник а за со Ренова и мене ми е сомнително!! Иначе еден од подобрите меѓу Хоризонт и Тетекс ке отпадне така да ни иде во прилог за во 1/2 финале
Не се тежок противник па ај кажи ми зошто ве водеа 2-1 ако не биле тешки противници ... Како и да е не мислам да те убедувам и да напнувам мое е да кажам дека е чиста информацијава .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ок не е битно кој е во право било поминало,иначе натпревариве од 1/4 финале се играат на 20 откомври во 14 часот тоа е наредната среда!!Бидејки е во во работна недела во 14 часот,незнам колку души ке бидеме во можност да дојдеме али најважно е Вардар да победи!

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Ок не е битно кој е во право било поминало,иначе натпревариве од 1/4 финале се играат на 20 откомври во 14 часот тоа е наредната среда!!Бидејки е во во работна недела во 14 часот,незнам колку души ке бидеме во можност да дојдеме али најважно е Вардар да победи!
:S На екскурзија сум Ч„

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
Брака со срека нека ви е во купот слаб тим ви се погоди и на нас е добро напредок ни се падна иначе утре нека победи подобриот и оној што ке има среќа позз

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Ајде Вардареееее, натпревар на сезоната со Тиквеш дома на 20 октомври. Победа од најмалку 2:0 би била доста. Доколку го поминеме во пролет без проблем го освојуваме купот. Но за тоа потоа, прво 20 октомври, па реваншто, па после ке мислиме на 1/2 финалињата или во краен случај на европа (колку убаво звучи иако е рано).

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Добро е.Противник по мерка.
Може и мора да се помине.

Иначе меѓу најавените засилувања во зимскиот преоден рок е и поранешниот напаѓач на Македонја ЃП, Вашингтон. Доколку е бар приближно во формата како што беше во Ѓорче,ќе биде тоа одлично засилување во нападот :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Да да и јас сега прочитав,се најавува Вашингтон а ке се донесат уште двајца Габонци во зима!!! Купот е наш,идеме во квалификации за Лига европаааа :vozbud: !! За ова се живееееее,се враќа стариот ВАРДАР можам да замислам што ке биде најпрво на финалето на купот на МКД а потоа и во Лига Европа ке биде лудилоооо:vozbud:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Да да и јас сега прочитав,се најавува Вашингтон а ке се донесат уште двајца Габонци во зима!!! Купот е наш,идеме во квалификации за Лига европаааа :vozbud: !! За ова се живееееее,се враќа стариот ВАРДАР можам да замислам што ке биде најпрво на финалето на купот на МКД а потоа и во Лига Европа ке биде лудилоооо:vozbud:
Абе ја нешто да не сум пропуштил. Нели Вардар беше последен ?

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Дојде нов спонзор и сеа ке се спаси Вардар од испаѓање , а во европа ке оди преку купот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе ја нешто да не сум пропуштил. Нели Вардар беше последен ?
Па да али од зима натаму навикни се бидејки ке го гледаш на врвот и во лига европа наредна година:vozbud: !!! Иначе ајде сите на утакмица Вардар денес мора да победии,напред ВАРДАР

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Вардар - Брегалница Штип 0-1 (прво полувреме)

Kajgana Shop

На врв Bottom