Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
По говорот на тело кај нашиве се гледа дека не им е до игра. Којзнае колку е спукана ситуацијата внатре со козарот и компанија. Не би ме чудило после ова да лета и Фабијани. Се мизерија.

Добро , точен ли е муабетот дека Зоран Михајлов го местат за директор на место на козарот или е само спин ????
Планот е да го оживеат Хуго Рушевљанин и он да биде... Или бар негов холограм.

треба со закон да им се забрани на сите комуњари да влезат на градски а камо ли да бидат нешто во управа
Така е! Само вистинските патриоти од ДПМНЕ, што неколку пати ги уништија Комити и го ставија Таљат Џафери за министер за одбрана. Они да се у ФКВ, засекогаш.

Чиста победа како солза на киселиве, заслужија барем уште 3-4 гола да ни дадат.

Да ви ебам сѐ патриотско и неспособно, од чистачка до тој најгоре, заедно со играчиве кои не се ни мачат да подадат топка и блокираат шут. Вакво куроболие немаше ни кога испаднавме првиот пат од лига, кога пола тим ни беа шиптaри.

Овде реално мора да се реагира. Ме заболе курац за причите дека клубот имал газда, приватна сопственост и такви курчеви карики. Ова е најголема брука што се прави. Вакви шиткачи никад не играле во Вардар. Пола и повеќе од овој состав мора да лета од Вардар , ма какви пола , 95% треба да се ишутираат. И она говното косато свињесто после секој дебакл да се иживљава преку клипови, крв му ебам.

Очекуван исход, бар за мене. Вардар е распаднат, гнил и трул.

Затоа нема публика, нема атмосфера, нема ништо.

Честитки за победата на Искра, не се они толку посилни колку што Вардар не знае кај тера.

Поубаво пак во втора лига без оваа управа скапана него ли да освојуваме сомнителни титули

Абе со младинци… Дај излезете од тој Реал Мадрид фазон, камења се и двете екипи, со таа разлика што вие имате многу поширока клупа, што пак е од големо значење бидејќи после 60-65 минута нема да може да дишат и нашите и вашите.
Nashite igraa do 93min I toa mushki I da ne beshe ndzengue trebase 0-4 da zavrshi, kolku ste loshi majko mila, da bev na vasha strana ova deluva panicno, nemokjno, pazite debakl sezonava da ne napravite.

Nashite igraa do 93min I toa mushki I da ne beshe ndzengue trebase 0-4 da zavrshi, kolku ste loshi majko mila, da bev na vasha strana ova deluva panicno, nemokjno, pazite debakl sezonava da ne napravite.
Седи си на твоја страна ние на наша страна. Те молам не се секирај ти за нас. Ако вие дојде време да се секирате за нас ја наебавме скроз

Back
На врв Bottom