Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да го заборавиме братот Азер. Капитенот кој ја врати титулата после 6 години.
Азер комито ти си еден од нас!

:D

bez zaebancija ako si odi treba da mu se zablagodarime za se. :icon_mrgr:

i za titulite i za site srcevi udari a najveke za toa sto go prepozna momentot da napusti pobednicki.

Никогаш нема да го заборавиме братот Азер. Капитенот кој ја врати титулата после 6 години.
Азер комито ти си еден од нас!

:D
Ни тој нема да нè заборави. За десетина години од сега, како искусна ѕвезда во згаснување кој прајмот од својата кариера го поминал во некоја лига петица, ќе се врати да му помогне на Вардар да избори пласман го групната фаза на Лига Шампиони. :D

Ни тој нема да нè заборави. За десетина години од сега, како искусна ѕвезда во згаснување кој прајмот од својата кариера го поминал во некоја лига петица, ќе се врати да му помогне на Вардар да избори пласман го групната фаза на Лига Шампиони. :D

dovolno e da se vrati kako sponzor.

kako igrac ne vnese u prva liga osvoi kup, titula i stana reprezentativec. neka mu e so sreka nitu nie da go kocime ponatamu nitu on nas.

Димоски цврсто дете... добар трансфер ќе биде тоа.
Такви играчи бара да му се бековите тркачи со голема плуќа, способни да држат високо темпо 90 минути на двата дела од теренот.
Истото се однесува и за двете 8ки, не случајно е потпишан Пиреш, криво ми е само за Додев шо не успеавме, ќе се вклопеше топ..

Многу е битно Азерот ако веќе си иде тоа да биде пред утакмиците што ќе се играат во Европа да играме барем еднаш со 11 играчи од почеток на натпревар.

Пиреш, Димоски, Родеигез. Што останува има ли инфо дали ќе се појачаме во нападот?

Има ли инфо за нови дрсови или нова спортска марка или ќе пичиме трета сезона со овие

Ова веројатно ќе биде стартна 11ка:

Талевски
Димоски
Матиќ
Велковски
Јанкулов
Босанчиќ
Николов
Пиреш
Закариќ
Родригез
Цветковиќ