Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е легитимно, нема тука ништо лошо
Автоматски споено мислење:

Eпа Мите Лимунада, Ѕинго сељак, никако да престанат маките на албанците, Битолски сељаци...

Кој ги тераше таков извршен директор да стават да биде лицето на клубот. Повеќе фронтови отвори отколку ИСИС...

Наместо да си ги решавате сопствените проблеми, вината секогаш ја барате кај другите. Зошто ги напаѓате битолчани, кога токму со победата на Пелистер над Шкендија во Тетово вие останавте во предност на табелата? Бидете реални, Пелистер ви направи услуга.Значи подобро вие први од другите, но мора да работите на своето поведение пред се од рамноземјашот.

Ќе ве поздрави вас ФФМ во пакет со УЕФА за брзо , па ќе купувате во втора лига утакмици :D
Na kogo mislis drugar? Da ne si gi pomesal apcinjata deneska? Daj poozbili se malce ajde ne znaes ni sam za sto si me citiral I sto si sakal da napises, prosek nula. Zal mi e.

Na kogo mislis drugar? Da ne si gi pomesal apcinjata deneska? Daj poozbili se malce ajde ne znaes ni sam za sto si me citiral I sto si sakal da napises, prosek nula. Zal mi e.
Не ни очекував да разбереш, светски позната е вашата интелегенција :DНего се смиривте со управата ваша или уште се натегате ? Немора да одговориш секако :)

Не ни очекував да разбереш, светски позната е вашата интелегенција :DНего се смиривте со управата ваша или уште се натегате ? Немора да одговориш секако :)
Nemoj da mi odes off topic ne e mestoto a ne si I licnosta da ti odgovoram na prasanje sto I sam ne znaes sto si me prasal, nego ti rekov poozbili se malce I ako imas dokazi zaedno so kozarot idi vo obvinitelstvo, eve vi dojde I ceferin na poseta pa zaedno so janicarite pripremite dokazi.

Back
На врв Bottom