Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
еееееееееее... и то дојде... зато државава ни е на ова ниво...
кога тие граѓани, синови на стари (по години) и млади скопски курви, по потекло од блиските и подалечните села и планини од скопје каде се пердашеле со коњи и магариња (и по некој пес), од недостиг на ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА И КУЛТУРА, а и основно образование, кога ќе се видат немоќни со збор да вратат и на интелектуален начин, почнуваат да лупаат се и сешто без врска шо е, вреѓаат се наоколу (а тие се и бетер) и на крај се наоѓа некој уште поизрод кој се смее на то и на тој начин се покажува каков глупак е!
ПОБЕДА Е ВЕЧНА!!!!!!!!!!!!

Абе кломпар види кој прв почна да кења, немаме ние проблем со тебе туку таквите 'рѓотини како тебе имаат проблем со нас и Вардар... Ако толку те болеше мандалото за Победа, ќе отидеше и ќе дискутираше малку во нивниот фан клуб, а не ти си преоптеретен со Вардар и случувањата околу него. Мене ме боли к*р за Победа и затоа ме нема во вашата тема, за разлика од тебе...

Не зборите на памет Мојсов потпиша за војводина уште пред дваа дена...
http://sportal.rs/news.php?id=21971 еве ви и линк :smir:

dobro

AD5FDB1396BC604FAF3629F10355517A.jpg

ова е прв тренинг со илчо ѓорѓиоски и милан илиевски дојде во вардар

Па официјално уште не потпишал,а и да потпише има можност како позајмен да игра во пролетниот дел во Вардар

Не ширите дезимформации дека ке игра како позајмен во Вардар пошто тој има веќе загарантирано место во првиот тим на Воша други политики него го кочат да си го добие сертификатот и да биде официјално регистриран во Војводина така да шансите да се врати повторно во Македонија или во Вардар се неге околи 30%:helou:

Не ширите дезимформации дека ке игра како позајмен во Вардар пошто тој има веќе загарантирано место во првиот тим на Воша други политики него го кочат да си го добие сертификатот и да биде официјално регистриран во Војводина така да шансите да се врати повторно во Македонија или во Вардар се неге околи 30%:helou:

Знам дека шансите се мали затоа напишав можно е

Вардар води во првото полувреме со 1-0 со голот на Илиевски.... Добро почна оваа полусезона, ама сепак Милано не е клуб против кого ќе се докажува квалитетот...

ВАРДАР-милано 2-0 Илиевски и Ѓурѓевиќ стрелци на головите.
Ајдееееееее се враќамееее. :vozbud::vozbud::vozbud:

Seg se vrakam od stadion, neka ni e cestito pobedata, odlicen pogodok na Ilievski od sloboden udar vo stilot na Ibrahimovic :) i uste neso da kazam deka postojat seljacista koi neznaat da cenat nesto sto ke se napravi pa moraa da ripaat na stolcinjta ko neiziveani da krsat, SRAMOTA!!!:kesa:

Додека ова срце чука
додека гори за тебе
ние секогаш сме тука
Вардар да ти пееме

Едден живот минат
со тебе малку е
и ништо не е вечно
само ти ќе живееш
:baklja::baklja::baklja::baklja::baklja:
Игра магично, магичноооооооо Вардар игра фанатстичноооо :baklja:
И конечно после сто години дочќекавме да пееме, И ПАЗИ, И ПАЗИ , И ПАЗИ ВАРДАР ГАЗИ!!! :)
Солдино одигран наптпревар денеска. Посебно морам да го истакнам Милевски. Човекот е непробивен ѕид. Имавме иницијатива прво полувреме и погодокот дојде во право време. И тоа каков гооооол:vozbud::vozbud:
Каков слободен удар на Илиевски, мајсторски изведено и ја откина мрежата на Милано од некои 40 метри:vozbud::vozbud:
Вториот дел силите на теренот беа израмнети и Милано имаше една подобра шанса, и кога малку се подотворија ги утепавме со контри :) По една таква конечниот резултат беше поставен околу 90-та минута:vozbud:
На трибини одлична бројка и навивање кое го оценувам со четврока :)
Само Комити бевме меѓу 300-350 луѓе иако бројката во второ полувреме како да се намали :) Имавме кореографија со која му оддадовме почит на Грошев Момчило :smir:
За прв меч фантастично:baklja:

Чекам клипови од атмосверата на стадион,за жал неможев да дојдам. А кој тоа кршел столчиња?

Чекам клипови од атмосверата на стадион,за жал неможев да дојдам. А кој тоа кршел столчиња?

При радоста особено при првиот гол, отидоа неколку столчиња на север :kesa: А и заборавив една лоша ствар. Патот до северна е.....:tapp:
Нека дојде Груевски да ми ги зачисти патикиве:smir:

Decista i plus uste nekoi postara neiziveani sve da im ebam uste pa se kurcat skrsile stol glumat huligani, a koa ke vreme za frka begaat

Decista i plus uste nekoi postara neiziveani sve da im ebam uste pa se kurcat skrsile stol glumat huligani, a koa ke vreme za frka begaat
Едноставно не коментирам за утакмицата зшошто останав без зборови уште од првиот гол на Илиевски секоја му чест...Иначе одлична бројка за утакмица со Милано, промовирана нова песна која е ептен добра и се разбита нова подгрупа од кисела вода кој дојдоа само они 70 души...Ајде се надевам секоја утакмица ке се оваа бројка, но се уплашив коа гивидов само од нив 3-4 души знам:kesa:А од 4 години идам на утакмици...А за столчињата веќе видена ствар исто и во сала на ракомет!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom