Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Свети Стефан крај Будва? :D
Ти си луд човек браво :) , таму планирам :ljubove:

Го погоди местото од прва , додуша вака кога ке кажеш Црна Гора може одма тоа место паѓа на памет ама сепак секоја чест ..:)

Не за џабе и Џокович таму свадба правеше :ljubove:

Го погоди местото од прва , додуша вака кога ке кажеш Црна Гора може одма тоа место паѓа на памет ама сепак секоја чест ..:)

Тие сте маме му ебам тече бизнисот :D башка граници кажа не спомна држава :icon_mrgr:

Screenshot_20240725-141537_Sketchbook.jpgScreenshot_20240725-111355_Chrome.jpg
Кој е правиот венец на амблемот? :)
Кој работи фотошоп знае како функционира magic wand, и како со тек на години знае да измутира еден оригинален објект.
Тоа е некое мое лаичко мислење, како дошло до моменталниов венец на амблемот, сигурно не е редизајн.

Ништо јас мислев како прав Ултрас ќе биде нешто во стилот како што направи Слатко на утакмица ама сум утнал.

FB_IMG_1721923661201.jpg

Дарко Сековски , од тоа што прочитав се работи за талентиран млад 18 годишен фудбалер (игра во напад) , доаѓа од Ѓорче ..

Колку пати треба да се повтори во темава дека на Лемос му истече договорот за да се прифати фактот дека не е веќе во Вардар? :D
Гледам на сторито дека некој на. Македонски му вика Ајде... Ок, може не е дел од Вардар и се лечи на сопствен трошок. Нема везе, добро ќе ни дојдеше

Гледам на сторито дека некој на. Македонски му вика Ајде... Ок, може не е дел од Вардар и се лечи на сопствен трошок. Нема везе, добро ќе ни дојдеше
Никој не ги спречува стручњаците са му понудат нов договор, но тоа засега не е направено. Како и да е, тешко да заигра фудбал Лемос оваа полусезона.

Може да се потпише во зимски преоден рок доколку биде а треба да биде спремен до тогаш, посекако ќе биде поголемо засилување него ли кореецон на крило бар според мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom