Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Комисијата за натпреварување на Фудбалската федерација на Македонија во понеделник, на 29 јули, во просториите на „Куќата на фудбалот со почеток во 13:00 часот ќе одржи извлекување на паровите за новата натпреварувачка созона 2024/25 во Првата фудбалска лига.
Со Шкендија прво коло, такво чувство имам :D

Кога би можеле да бираме од навивачка страна,

1 коло Воска гости, 2 коло Шкендија дома, 3 коло Тиквеш гости, 4 коло Пелистер дома :)

Најубаво е дербињата да бидат после средина на септември. До 8 септември, Скопје е стандардно празно :D

Затоа Воска 1 коло, инвазија во Охрид у сред летна сезона на 11 август, и лесни 3 бода :)

Кога би можеле да бираме од навивачка страна,

1 коло Воска гости, 2 коло Шкендија дома, 3 коло Тиквеш гости, 4 коло Пелистер дома :)
Па не би сакал вака :) :D
Еве пример јас на одмор одам од 11-12 август, доста луѓе идат исто тој период така да некаде до 20 август Скопје е полупразно..

1 коло излеа ке го фатам , само 2 коло нека не биде дерби (тоа го пропуштам ) :D

Па не би сакал вака :) :D
Еве пример јас на одмор одам од 11-12 август, доста луѓе идат исто тој период така да некаде до 20 август Скопје е полупразно..

1 коло излеа ке го фатам , само 2 коло нека не биде дерби (тоа го пропуштам ) :D
Зошто бе да пропуштиш, што е за тебе и 1000 км да извозиш, таман ќе можеш да ни кажуваш нареднава сезона :icon_mrgr:

Со Слога , Шкендија ќе ни стават прво или второ коло дома.Со Тиквеш ќе биде интересно ако има гостување само да не се падне кога се сите по одмори.
Кај шурите лично не планирам да идам ќе стваат ноќна со нас ќе ги прават сефте на рефлекторите нема да се трпат како Реал да доаѓа ќе биде а не Вардар :)

Еве сега нека погодува на кое место ке и давам прстен на девојка ми :) :ljubove:

Ако погоди го частам што сака :)
Свети Стефан крај Будва? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom