- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.010
- Поени од реакции
- 15.615
Случајно или не, помина 10 часот. @Комита Ултрас види таму со управа на форум да постапите по оваа кладба

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Случајно или не, помина 10 часот. @Комита Ултрас види таму со управа на форум да постапите по оваа кладба
Случајно или не, помина 10 часот. @Комита Ултрас види таму со управа на форум да постапите по оваа кладба![]()
Некои ме потценивте , но океј од грешките ке научитеДенес среда среќен ден , осеќам нешто убаво ке дојде , време е веќе![]()
Старо нов спонзорКога ќе се знае спонзорот?
Деновиве ќе се дознаат многу работи, веќе се знаат, но си постојат клаузули за деловна тајна кои ќе мора да се испочитуваат. Битно е дека раката е подадена, договор е постигнат. Иднината е светла. Вечерва да се опуштиме, од утре вртиме нова страница. Можеби нешто нема да ни се допаѓа, можеби нешто ќе биде и повеќе од тоа што сме очекувале. Најважно е дека овој чекор е долго размислуван, анализиран и преиспитувам. Целото раководство верува дека ова е вистинскиот чекор.Кога ќе се знае спонзорот?
Извини што читавме твоите бљувотини и пророчанства, задоволен си сега? А уште појма немаш кој е спонзор, ама предосеќал нештоНекои ме потценивте , но океј од грешките ке научите
Пола треба да се извините, Вардар е најголем , добра ноќ![]()
Старо нов спонзор![]()
Drugar zarem soopsti nekoja eskluziva? Se znaese deka so promenata na vlasta ke dojdat podobri vreminja za Vardar. Da imase nekoja insajderski tocna informacija vednas ke go soopstese noviot sponzor. Ti celo vreme spekulirase i go pisuvase toa sto site go znaeme. Ajde olabavi malceНекои ме потценивте , но океј од грешките ке научите
Пола треба да се извините бидејки сите критики ви паднаа сега во вода.
Вардар е најголем , добра ноќ![]()
О.К. се враќа на големата сцена![]()
Што и да си избрал најбитно вечерва се наздрави во чест на ВардарChampagne ili Proseco da vadime ?
Кире, го запостави бизнисот со форумов, дење/ноќе удираш некој статусШто и да си избрал најбитно вечерва се наздрави во чест на Вардар
Сега веќе кога добивме официјално јак спонзор најбитно е сега во управа да влезат спортски луѓе кои знаат што со Вардар и да не ги правиме грешките од минатото со Самсоненко .
Видовме и Гостивар еве имаат пари но ми делува дека имаат затуцани луѓе во управа и само гледаат да стават пари во џеб , лани летото купија 10 играчи а дали погодија 1 нормален играч , за на крај да завршат средина на табела .
3 јули по мене е ден за позитивен пресврт во ФК Вардар , денот кога падна договор за Вардар да тргне кон врвот .
Притоа на крај на јули ми е роденден така да убав роденденски подарок ми дадоа оваа година![]()