- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 8
koja nedela? zavrsi prvenstvoto, sega zdravje na prolet.
Моја грешка.......:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koja nedela? zavrsi prvenstvoto, sega zdravje na prolet.
Имал потпишано документ, заверен и на нотар, дека се откажува од побарувањата кон Вардар, ама само во наредните 4 години.Камчев повеќе од една деценија има побарувања од клубот за спортска опрема, кои на почетокот изнесувале нешто над 100 000 денешни евра, а денес со камати се нараснати на приближно половина милион. Меѓутоа неколку пати има ветено дека ќе се одкаже од истите за да му овозможи непречен влез и чиста сметка на новиот можен финансиер. Ветувања коишто не само што не ни размислува да ги исполни, туку напротив со своето однесување го прави спротивното!
Сме праеле ја и ти муабет за вардар , и еве ти доказ дека у догледно време нема ништо таму да се среди . Џабе се собранија , се е џабеИмал потпишано документ, заверен и на нотар, дека се откажува од побарувањата кон Вардар, ама само во наредните 4 години.
Сине не зборам за тебе или некој локален,зборам за Жути,Мачка и останатите,а и реално колку и да земаат сигурно тебе не ти кажуваатНе претерувај сегаОдма дсемантирам дека не си во право за водачите дека земале толку пари. Единствено што ние го баравме од трифун ба организираните гостувања т.е. платени автобуси за гостувањата:wink:
drugar, brat mi e u tie pobitnite faci tamu i ke ti kazam on sto mi zborel za koga bese trifun u vardar.sekoj mesec po 120 000 den na smetka na komiti,a avtobusi i karti za gostuvanja baska plakjale tamu tie direktorite od klub!Не претерувај сегаОдма дсемантирам дека не си во право за водачите дека земале толку пари. Единствено што ние го баравме од трифун ба организираните гостувања т.е. платени автобуси за гостувањата:wink:
Сине не зборам за тебе или некој локален,зборам за Жути,Мачка и останатите,а и реално колку и да земаат сигурно тебе не ти кажуваатова ми се доверливи информации...може не до токлу ама земаат убава пара
само за што?
Ќе повторам пак, дечките што сега идеме на трибина без разлика на возраста немаме три чисти што се случува со оние кои одат и преоговараат, па дури и оние кои ни се поглавни во моментов чекаат информации како сите останати. Единствена врска со одборот ни е Миле. Затоа ти втор што те цитирам немаш право да збориш за Слатко (типот од Карпош што викашdrugar, brat mi e u tie pobitnite faci tamu i ke ti kazam on sto mi zborel za koga bese trifun u vardar.sekoj mesec po 120 000 den na smetka na komiti,a avtobusi i karti za gostuvanja baska plakjale tamu tie direktorite od klub!
ako na toa zemes kolku kazni platil vardar za bakljadi na ime na komiti racunot e uste pogolem.deckite od komiti ispustija dobar finansier mada ko covek ne go znam toj trifun sto covek e,a i pod cudni okolnosti se povlece odednas. nikoj saglam ne dozna zasto se povlece,ama deka bilo finansiski najdobro bilo ,samite igraci i site drugi toa go kazuvaa.ama jebi ga nasive se nenasitni,kolku poveke im davas tolku + baraat.komiti ne se site losi decki daleku od toa,znam dosta drugari na brat mi od komiti,ama vodstvoto kako vie sto vikate vogjite im se slaba strana.pa nekolku pati go imam na tv gleano onoj deckono od karpos kako dava izjavi so naocari za sonce ko IBIZA BEACH CLUB! pa toj smesen e sam za sebe a ne da pretstavuva navijacka grupa! a onoj sto zborese za protestite navijacki toj Milan mislam taka se vikase ,mi licese so kacketot i toa cvikerite ko DARA BUBA MARA.po toa ke ti stane jasno deka ne e grupata sredena ko sto treba.znam onie deckite od front ,novo lisice se ok ekipa,tvrdokorni se ok decki znam dosta od niv,ali vodstvoto e katastrofa.pa tie lojal fans bog da cuva i tie u nekoj los film se vlezeni,si mislat kojznae kakva grupa se.makedonska rabota toa ti e.to je to...sto bi rekol srecko katanec!
aj zdravo:salut:
Ситуацијата одамна е просто жалосна, но тоа го свативме дури сега:wink:
Време беше за вакво нештоВо текот на наредниот месец ке излезе фанзин на групата Комити Запад.Во него ке има извештаи од натпреварите во оваа полусезона како и интервјуа со нашите браќа Војводи и UGE.Цената на фанзинот е 150 денари,а за оние кои имаат сезонски билет цената ке биде 100 денари.Сите заинтересирани нека ми пратат приватна порака за дополнителни информации
Една љубов Еден живот Ф.К ВАРДАР
Одлично,село гори баба се чешлаВо текот на наредниот месец ке излезе фанзин на групата Комити Запад.Во него ке има извештаи од натпреварите во оваа полусезона како и интервјуа со нашите браќа Војводи и UGE.Цената на фанзинот е 150 денари,а за оние кои имаат сезонски билет цената ке биде 100 денари.Сите заинтересирани нека ми пратат приватна порака за дополнителни информации
Една љубов Еден живот Ф.К ВАРДАР
Одлично,село гори баба се чешлаВардар нема пари за детергент,они ќе вадат фанзин,секоја често само незнам кои извештаи и за кои натпревари
а на пролет ќе се игра или да се собереме можеме и ние кајганџии па кој е слободен во недела ќе може да истрча...