- Член од
- 13 август 2019
- Мислења
- 697
- Поени од реакции
- 3.747
Не е ироничен, во Турција се Бајо и Слободан…Ироничен си, или сериозно се у Турција?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е ироничен, во Турција се Бајо и Слободан…Ироничен си, или сериозно се у Турција?
Сериозно. Веќе недела дена...Ироничен си, или сериозно се у Турција?
Еден тон поранешни вардарци слободни агенти: Петровиќ, Мите Цикарски, Најденов..
Утре можно е да се открие уште едно ново име, за кое станува збор и ја не знам искрено.Кај кого е најмал коефициентот да дојде у Вардар?![]()
Ова не смее да ни се случува! Голем автогол за клубот. А на копитото струмичко Попов треба да му се забрани пристап на утакмици на Вардар. Трет играч ми се чини што го носи на Чаир од кај нас. Гнида скапана.Мали Ричков на Чаир.. Тренинг компензација за Вардар.
Точно. И тоа Попов го има земено малиот пред скоро време, исто како и брат му.Ова не смее да ни се случува! Голем автогол за клубот. А на копитото струмичко Попов треба да му се забрани пристап на утакмици на Вардар. Трет играч ми се чини што го носи на Чаир од кај нас. Гнида скапана.
П.С. За малиот не ми се коментира. Цела младинска школа ја има пројдено на Вардар, на 17 години доби шанса да заигра за прв тим и сега оди да игра за козарите.