Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има уште неколку добри играчи како оваа ,,бомба" на Јовче.

Сепак и еден голем респект до него кој се согласил да дојде во Вардар и да игра втора лига, а имал опција и да остане во Ѓорче.

Еден тон поранешни вардарци слободни агенти: Петровиќ, Мите Цикарски, Најденов..

Доста више од поранешни ислужени играчи кои играњето во Вардар го гледаат како правење услуга на клубот. Како да го частат клубот со своето присуство, таков им е односот

Гледајки до сега сепак Вардар прави тим за 1 лига , Воска продаде 10 играчи и наредна сезона ке бидат драстично послаби очигледно на Нефи не му се фрла веќе пари во вода ...
Гостивар се засилува и ке атакува на 1 лига , од другиве кај Пелистер е непознаница , мислам дека сите играчи си отидоа од таму и знак прашање е дали ке имаат пари за атак на 1 лига ...
Беласица е тука исто но мислам дека немаат квалитет за прва лига ...
Сепак има време до август ке видиме , но сега за сега Вардар е 1 фаворит за прво место со овие играчи ..

Мали Ричков на Чаир.. Тренинг компензација за Вардар.
Автоматски споено мислење:

Кај кого е најмал коефициентот да дојде у Вардар? :)
Утре можно е да се открие уште едно ново име, за кое станува збор и ја не знам искрено.

Мали Ричков на Чаир.. Тренинг компензација за Вардар.
Ова не смее да ни се случува! Голем автогол за клубот. А на копитото струмичко Попов треба да му се забрани пристап на утакмици на Вардар. Трет играч ми се чини што го носи на Чаир од кај нас. Гнида скапана.
П.С. За малиот не ми се коментира. Цела младинска школа ја има пројдено на Вардар, на 17 години доби шанса да заигра за прв тим и сега оди да игра за козарите.

Ова не смее да ни се случува! Голем автогол за клубот. А на копитото струмичко Попов треба да му се забрани пристап на утакмици на Вардар. Трет играч ми се чини што го носи на Чаир од кај нас. Гнида скапана.
П.С. За малиот не ми се коментира. Цела младинска школа ја има пројдено на Вардар, на 17 години доби шанса да заигра за прв тим и сега оди да игра за козарите.
Точно. И тоа Попов го има земено малиот пред скоро време, исто како и брат му.

Пелистер гледам се засилува само со нивни деца амбиции нормално дека имаат за прва лига ама финансиски мислам ништо немаат променето така да не се број еден фаворит секако,Беласица ќе биде тука ,Гостивар доста се засилува ама далеку е од нивото на играчи што ги имаме ние плус сега со Грне како тренер има мотивација и дисциплина.

Vardar prv favorit dzabe praite muabet,ako ne uspee da vleze vinata treba da ja barate vo svoite redovi a ne deka nekoj saka da mu nasteti na timot. Nema koj da gi zagrozi,go spomnuvate Gostivar ali od iskustvo vaka ekipi koi vlagaat ambiciozno so mnogu novi igraci tesko pravat uspeh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom