Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Попрофесионални клубови од Вардар има колку ти душа сака, ама па не глеам дека на 5-ти јуни веќе ги презентирале засилувањата.Така работи професионален клуб.Досега требаше да се презентираат засилувања да се објави план на подготовки..
Веќе ви го најавив потписот на Симе Христов. Сега останува да видиме како ќе завршат преговорите со шпиц играчот што го посакуваат...
Ги гледав младите против Динамо денес. Изгубивме во четврт финалето со 1-0, со гол во последни 5 минути.
Веста би била океј, ако не сме ја гледале играта. Топка не пипнавме, само се браневме и рогавме цело време. Динамо покрај целосната доминација, имаа неколку шанси во кои само среќата го спаси нашиот гол.
Да знаев дека овој е засилувањето со прволигапко искуство, ниту еден пост немаше да ти лајкнамВеќе ви го најавив потписот на Симе Христов. Сега останува да видиме како ќе завршат преговорите со шпиц играчот што го посакуваат...
Јасно ми е дека Динамо е далеку пред нас, самите нивни фудбалери изгледаа како да се по 5 години постари од нашите поради градбата, ама ние не покажавме ни грам фудбалско знаење. Само поединци од одбраната повремено се истакнуваа со пожртвуваност, другото беше рак за очи. Немавме ниту еден пас, ниту една акција. Успеваме некако да ја дочепнеме во одбрана и само рогај подалеку. Напаѓачот непостоечки (она детето ваљда беше, што ќе го носеа во прв тим, Величковски или како и да се викаше). Крилата камења, мозокот им го испија. Голманчето немаше никаква фудбалска градба.Хрватските клубови од секогаш имале добри младински школи. Децата на таа возраст им се доста јаки, и што е најважно доста добро технички потковани. Нашата школа одамна го изгуби својот сјај сите знаеме зошто. Сеа као ќе се обидуваат да ја вратат, али резултатите од тоа ќе ги видиме покасно.
Не се однесуваше бе на Симе тоаДа знаев дека овој е засилувањето со прволигапко искуство, ниту еден пост немаше да ти лајкнам
Промашена инвестиција по мене, ништо подобар од другиве издишани играчи кои ги имавме.
Петковски најверојатно нема ни да продужи. Се искурназил со барањата ко што разбрав. Што се мене тиче, уште одма нека лета. И онака глумеше некоја увреѓена госпоѓа кога се откри дека е еден од оние што лупаше на апарати, наместо да се извини јавно пред сите.Симе е калибар баш за вакви терени, што ви е на вас?? Па дупло повеќе ќе ора од Петковски, слушајте збор.
Не беше повреден Јашароски, туку Скопје не му даваа документи за да потпише со Воска и не играше нигде вторава полусезона од тие причини.Добар е Симе, малку е паднат у форма, али има добар дриблинг, добар преглед на игра и завршница, ако се доведе у добра физичка форма 12,13 гола како од шала треба да даде… Јашаровски беше повреден али за втора лига и те како ќе гази… Според мене, ние и Гостивар ќе бидеме фаворити за влез, само да не го утнеме овој преоден рок како зимскиов што помина…
Аха, јас се си мислев дека бил повреден, уште подобро за нас чим не бил…Не беше повреден Јашароски, туку Скопје не му даваа документи за да потпише со Воска и не играше нигде вторава полусезона од тие причини.