Без соодветни припреми, и неискуството тоа е тоа. Напаѓаа цело време, а ние класика малери сме и мораше да влезе. Штета, малце фалеше за 3 бода...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малери???0-3 требаше да биди да не беа тие банални грешки во одбраната.Без соодветни припреми, и неискуството тоа е тоа. Напаѓаа цело време, а ние класика малери сме и мораше да влезе. Штета, малце фалеше за 3 бода...
Малери???0-3 требаше да биди да не беа тие банални грешки во одбраната.
Go gledase fudbalot ili se brckase vo bazenot ?
trupovi nevideni ste... 2 utakmici protiv nas se izvlekuvate, dodaj i bodovite so skendi u gosti i realno treba da ste posledni na tabelata.
prviot gol prasanje dali bese gol ili ofsajt, vtoriot manevski sekunda dve predtoa napravi faul.
Малери???0-3 требаше да биди да не беа тие банални грешки во одбраната.
Абе центарот не го помина миравци дај не ме заебавај...Со голот од офсајд или без него 0-3 требало да биде? Не зезај срамота е што толку зицери промашија овие вашиве камења од нападот. Да играа Вардар одбрана на човек, а не зонски и да не пробуваат офсајд замки да прават Пелистер немаше да мрдне.
Не ти е незгодно што примивте 2 гола, од тим без припреми и деца што утре имаат онлајн предавања во школо? Пациенти бевте и останавте.Абе центарот не го помина миравци дај не ме заебавај...
Абе центарот не го помина миравци дај не ме заебавај...
ќе те видиме на крајот од сезоната дали вака ќе се радуваш,лесно ќе сркните 5-6 петарди пролетва со гаранцијаa 2 gola vi dadovme... zamisli da imavme use edna nedela pripremi i da go pominevme centrarot 3-4 pati?
P E T A R D A ke srknevte
ќе те видиме на крајот од сезоната дали вака ќе се радуваш,лесно ќе сркните 5-6 петарди пролетва со гаранција
Абе центарот не го помина миравци дај не ме заебавај...