Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Гачевски

Брда-Новак-Манев-Жуниор
Мицевски-Битанг
Аврамовски-Фелипе-Цветановски
Лира

Според мене најдобар состав за денес.

Успехот од нас зависи ако се игра машки цврсто со многу трчање и пресинг на противничката половина тогаш можеме до успех во спротивно ако секој гледа да се одкачи од топката и да се врти како манекен тогаш се знае кко е биде.Ама како и да е НАПРЕД ВАРДАР ![DOUBLEPOST=1550408069][/DOUBLEPOST]Добра постава според мене наспроти и не така добрата на Шкендија каде во стартен го нема Жуниор а Радески не е ниту на клупа.

Последно уредено:
На 5 бода разлика ваков гол да им се поништеше на инцесиве, стварно незнам што ќе беше... соопштенија како се угнетени дека се планинари, ффм е против нив, дискримимација... повлекување од лига или да се приклучат у албанско првенство...

За што кур дреме тој слепецот до стативата, драпа мадиња за пари да му ебам семката.
Добро ќе не освежеше тој гол...
Поквалитетни се за жал, Фелипе е далеку од воигран, немаме крила и Лира повторно ги покажа тракторските способности.

Koja e poentata da se frlaat pari vo vakva korumpirana liga?

Gledam u trend e ako mesas politika vo muabetive deka ke te oznacat za vakov ili takov, ali ova ne se trpi. Pa koga ke vidis samo koj pritisok se pravi/pravese za izbor na nov pretsedatel na FFM po site javni institucii se baraa rcki za da se ospori kandidaturata na edinstveniot kandidat sto gi ispolnuva uslovite zatoa sto ne e blizok do ovaa vlast.

Ova e uzas, Samsonenko trebase prv da si gi spakuva kuferite i da se otkaze od se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sami izlegovte so stav da ne vi sudi Lika veke. A on ke go priznaeshe golot.

Последно уредено:
Полека полека, само нека остане кустурот на овој тим, и со мали измени може да гази.
Но, јасно е дека си треба време.
Вардар во второ имаше контрола но немаше шанси, завршен пас, Лира беше катастрофален.. А тој поништен гол кој патем беше чист, ќе не кренеше психолошки план многу, но ете..

Илузорно е било што да се коментира после ваква кражба. Е, сега Вардар требаше да покаже заби и да ја повлече екипата уште на полувреме, а не како оние пичкарски и ступидни одлуки од лани кога во знак на револт ставаше младинци. Мечкаровски е осведочен душман на Вардар и не му е прв пат да носи одлуки со кои директно влијае на резултатот. Копиле покварено!
П.С. За Лира не ми се коментира воопшто. Јебем ти напаѓачот со 3 постигнати гола...

Инаку одбраната т.с. Гача и стоперите беа сосем ок Брда играше и офанзивно а овој Жуниор ме разочарува башка што е слаб во дефанзива многу греши и нпред ама ајде може му треба време да се воигра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom