Кој црн Шилегов тој со едни комарци не успеа да се справи Фк ќе води пиши таму пропало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој црн Шилегов тој со едни комарци не успеа да се справи Фк ќе води пиши таму пропало.
Сериозен си бро? Нема шанси,не сме клуб со репутација.повеќе шанси имаме со брат му Дориан,да се проба,шо сигурен сум ќе дојде,не добива настапи.Давид брзо ќе најде клуб,беше солиден во Јапонија,сега доби дете,куртон Грк тренер,кој ја уништи екипата и ја стави меѓу последните клубови во лигата,ограничен број на странци.Се спои ја жички.Треба да се цели на Дориан,мора.Имаме шанси.http://sportmedia.mk/fudbal/interna...i-kje-go-napushti-timot-na-jokohama-f-marinos
Нека дојде, ќе заврши работа
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
После коа ќе го избркаат Сергеј,од што да намалиме брат ? Од плачење по коментари и си ќутите? Не фантазираме брат.Вардар е пред угушување.Под притисок е Сергеј.Панчев и Најдовски како шо е предвидено продолжуваат,кажано нечепнати остануваат во управа. Комити само досеа,си продолжуваат стара рутина.Жалење преку соопштениа,преку скандирања и пароли на натпревар,кажано дејствуваат никако.Никој уште нема подиректен пристап за состојбава.Средба со управата,со Сергеј лично.Дирекно кај Панчев у кафич,или кај Маја домаТребa мaлку дa нaмaлите сo дрoгaтa.