Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еве како изгледа теренот

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    469,5 KB · Прегледи: 35
Каква сака нека е ситуацијата, нивната задача е, за сите нас да даадат максимум!
Тешко ќе е, они конечно се први играат без притисок, ние имаме негатива од 8бода, со победа доаѓаме до 5бода, и мотивација кај играчите да се борат до крај на првенството!
Ајде Вардар, гордост наша, победа под Шара, па нека пукнаат сите душмани!

Каква сака нека е ситуацијата, нивната задача е, за сите нас да даадат максимум!
Тешко ќе е, они конечно се први играат без притисок, ние имаме негатива од 8бода, со победа доаѓаме до 5бода, и мотивација кај играчите да се борат до крај на првенството!
Ајде Вардар, гордост наша, победа под Шара, па нека пукнаат сите душмани!

Која мотивација мајсторе без исплатени плати, ако не ја шитнат Стефан да не се викам. Јас не разбирам што се случува со клубот. Како прво доколку Самсоненко сака да си оди требаше да го стори тоа на почеток на сезона, а не сега да ми прават циркуси со неисплатени плати.[DOUBLEPOST=1518612654][/DOUBLEPOST]
Ставете ја поставата тука кога ќе испадне.

Screenshot_5.png

Последно уредено:
Која мотивација мајсторе без исплатени плати, ако не ја шитнат Стефан да не се викам. Јас не разбирам што се случува со клубот. Како прво доколку Самсоненко сака да си оди требаше да го стори тоа на почеток на сезона, а не сега да ми прават циркуси со неисплатени плати.[DOUBLEPOST=1518612654][/DOUBLEPOST]

Прегледај го приврзокот 185670
Postava od koja sto se plasev, kade be so Vanja i Glisich ?

Чеде со оваа постава свесно им ја пушта на Шкендија па пишав и пред некој ден Глишиќ,Глигоров и Вања стартери цц..А и клупата ни е мн силна.[DOUBLEPOST=1518613535][/DOUBLEPOST]Попов би го играл пред Глишиќ Битанг на местото на Вања/Глигоров..

Теренот е замрзнат се обложувам дека некој од двата тима ќе скрши нога уште на стартот на мечот.

#forcaShkëndija :kluc:

360px-Bandera_Federaci%C3%B3n_Rusia%2C_2016.gif

Па кој да игра бе луѓе, 100 пати подобро Глигоров и Вања заедно отколку еден од нив да изиграва задњи везни и да има промаја у среден ред. Лев бек друг нема, Брда е повреден, тие се играчите. Се знаеше дека ќе биде овој состав уште од пријателските

Каква шанса му одбрани Захов на Попзлатанов.. Гачевски спаси неколку одлични шанси на Шкендија, се игра отворено имавме и ние шанси и они, што не ми се свиѓа дозволуваме лесно да прави шанси Шкендија..

Па кој да игра бе луѓе, 100 пати подобро Глигоров и Вања заедно отколку еден од нив да изиграва задњи везни и да има промаја у среден ред. Лев бек друг нема, Брда е повреден, тие се играчите. Се знаеше дека ќе биде овој состав уште од пријателските
Vanja momentalno e nevidliv na teren, na zamrznato igralishte takva teshka konjetina teshko se dvizhi.[DOUBLEPOST=1518617210][/DOUBLEPOST]eeee glishichee breeee :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Каков дебил е овој Глишиќ. Абе по пат накај Тетово да собереа некој да игра на лев бек, немаше толку смешен да испаѓа во дуелите со Ибраими.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom