Ejebajgasad!!!
Фукара
- Член од
- 4 септември 2017
- Мислења
- 677
- Поени од реакции
- 1.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква сака нека е ситуацијата, нивната задача е, за сите нас да даадат максимум!
Тешко ќе е, они конечно се први играат без притисок, ние имаме негатива од 8бода, со победа доаѓаме до 5бода, и мотивација кај играчите да се борат до крај на првенството!
Ајде Вардар, гордост наша, победа под Шара, па нека пукнаат сите душмани!
Ставете ја поставата тука кога ќе испадне.

Postava od koja sto se plasev, kade be so Vanja i Glisich ?Која мотивација мајсторе без исплатени плати, ако не ја шитнат Стефан да не се викам. Јас не разбирам што се случува со клубот. Како прво доколку Самсоненко сака да си оди требаше да го стори тоа на почеток на сезона, а не сега да ми прават циркуси со неисплатени плати.[DOUBLEPOST=1518612654][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 185670

Vanja momentalno e nevidliv na teren, na zamrznato igralishte takva teshka konjetina teshko se dvizhi.[DOUBLEPOST=1518617210][/DOUBLEPOST]eeee glishichee breeeeПа кој да игра бе луѓе, 100 пати подобро Глигоров и Вања заедно отколку еден од нив да изиграва задњи везни и да има промаја у среден ред. Лев бек друг нема, Брда е повреден, тие се играчите. Се знаеше дека ќе биде овој состав уште од пријателските