Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Losho losh, Sams out?

Реално да сакаше Самсоненко да остане во Вардар до сега ќе направеше и стадион , а не само тренинг центар во Хиподром. Јас мислам дека заради промена на власта ќе си ги пакува куферите. Затоа што владеачките партии се како хиени само грабаат пари и сигурно до сега му барале неколку стотици пати. И јас да сум на местото на Самсоненко би си заминал, едноставно таква ни е државата никогаш нема да биде добро место за домашните и за странските инвеститори во секој поглед .

Реално да сакаше Самсоненко да остане во Вардар до сега ќе направеше и стадион , а не само тренинг центар во Хиподром. Јас мислам дека заради промена на власта ќе си ги пакува куферите. Затоа што владеачките партии се како хиени само грабаат пари и сигурно до сега му барале неколку стотици пати. И јас да сум на местото на Самсоненко би си заминал, едноставно таква ни е државата никогаш нема да биде добро место за домашните и за странските инвеститори во секој поглед .
Со Вмро лошо било?Па Самс беше и спонзор на партијата.Најголем подем Самс има за време на Грујо и дава пари за клубовите.

Со Вмро лошо било?Па Самс беше и спонзор на партијата.Најголем подем Самс има за време на Грујо и дава пари за клубовите.

Абе не се разбираме не реков дека било лошо за Самсоненко тогаш. Туку велам дека сега го тормозат новите затоа не е сигурен што да прави.

Pa ako malce ste vo tek so klubot ke znaete deka nikogas ne zimale plata mesec za mesec tuku na 3 meseci. Sigurno Felipe bez plata ke sedi vo Vardar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Порано зимаа на 6 месеци, а месечно само по 500 евра.
Пример ако договорот му е на 60.000 евра годишно, им одбиваат 12×500=6.000 и другите 54.000 на два пати по 27.000 евра.

Порано зимаа на 6 месеци, а месечно само по 500 евра.
Пример ако договорот му е на 60.000 евра годишно, им одбиваат 12×500=6.000 и другите 54.000 на два пати по 27.000 евра.
И зошто така, која е логиката ?

И зошто така, која е логиката ?
Пријавени се на минимум, а останатото го зимаат на рака.
П.С. Читам денеска 3-0 сме тепале со Заглебје. Одма е разлика кога игра Фелипе...[DOUBLEPOST=1517419776][/DOUBLEPOST]
Сте се фатиле за играчи и трансфери а клубот тоне ...
Тренерите во школата ( кој ги има 10 - 15 и масери во првата екипа ) немаат земено плата за Ноември , Декември и Јануари .
Играчите имаат рати земено , ама и они немаат плата земено за овие 3 месеци . Пријавени се сите на 500 евра . Што значи не им платено здраствено , пензиско и итн .
И вас не ви е јасно зашто Муслиу си отишол . Па ја пешки ќе одам до Тетово во ваква ситуација
А плус на тоа неколку дена после нова година била струјата исклучена во клубските простории поради неплатени сметки ...
Ја колку што знам денар нема на сметка на клубот. Се трошат залихите од УЕФА за потребите на сите 3 клуба.

Пријавени се на минимум, а останатото го зимаат на рака.
П.С. Читам денеска 3-0 сме тепале со Заглебје. Одма е разлика кога игра Фелипе...[DOUBLEPOST=1517419776][/DOUBLEPOST]
Ја колку што знам денар нема на сметка на клубот. Се трошат залихите од УЕФА за потребите на сите 3 клуба.
Кој пари од Уефа? Не се префрлени уште. А сите пари што ги зимаат се преку сметка, нема ништо на рака.

Сигурно и припремите во Анталија се од залихите [emoji85]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Засилувања нови слабо значи. Го ебавме ежот тогаш и оваа година иста песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom