Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Pak vi velam. Vardar nemat sansa so malme. So ovaj tim. Osven aka igrat na 40+ temperatura
Немаше шанси и Вардар у ракомет да ги победи ПСЖ и Барселона па успеа, и Лестер немаше шанси да го освои Англиско и уште милион други примери има..
Пиша си живеел во ШвеТска, кажи што формација играат, најдобри играчи, слаби страни а не да ни кажуваш дека немаме шанси.....

И ја како повеќето сум оптимист, не дека го потценувам Малме али мислам дека сега е моментот за исчекор во Европа. Тимов веќе подолго време игра заедно добро се познаваат играчите и ако нема несакани повреди плус со уште еден квалитетен везњак и шпиц играч мислам дека како нигогаш до сега имаме реални шанси за пролаз даље.

Како што гледам тимот на Малмо вреди 18 милиони евра наспроти 8 милиони евра на Вардар..10 милиони е голема разлика според мене и на Вардар ќе му биди претешко да помини понатаму
Abe i Trabzon vredea 140 miljoni a rabotnicki 3 miljoni pa pak Rabotnicki tepa ;) Juan Felipe pred da dojt vo Vardar vredeshe 1.5 miljoni no posho Makedonskava liga ne e popularna i kvalitetna mu padna na 500 iljadi a Felipe igra ushte na visoko nivo.. isto i Popov vo West Bromwich 4-5 miljoni vo Vardar 700 000 evra, za sega da mu padnit na 250 000.

Преку стапов кој што мисли и од кај си!!! Демек ако си од Шведска пичку матер у раководство си таму а ние појма немаме овде во Македонија за противниците... Ај фак оф на таквите еднаш се кажува не 100 пати..
Си има Вардар свои шанси и да време е чекор напред во Европа..
Само жалосно во Струмица што ќе се игра :(

Кажи ми зошто ви / ти си толку возбуден за да се исполнат во Малме? Јас ќе објаснам зошто Малме треба да победи против Вардар

Никого не интересира твоето мислење.. Кажа што кажа, слободен си...

Abe i Trabzon vredea 140 miljoni a rabotnicki 3 miljoni pa pak Rabotnicki tepa ;) Juan Felipe pred da dojt vo Vardar vredeshe 1.5 miljoni no posho Makedonskava liga ne e popularna i kvalitetna mu padna na 500 iljadi a Felipe igra ushte na visoko nivo.. isto i Popov vo West Bromwich 4-5 miljoni vo Vardar 700 000 evra, za sega da mu padnit na 250 000.

Никогаш Трабзон не вредеа 140 милиони,едно е буџет друго е цена на фудбалерите..140 милиони Севиља не вредеше не некојси ебан Трабзон..а за Малмо ќе видиме,реално ова е најслаб противник шо му се падна на Вардар во споредба со минатите Апоел,Динамо,Стеауа

Никогаш Трабзон не вредеа 140 милиони,едно е буџет друго е цена на фудбалерите..140 милиони Севиља не вредеше не некојси ебан Трабзон..а за Малмо ќе видиме,реално ова е најслаб противник шо му се падна на Вардар во споредба со минатите Апоел,Динамо,Стеауа
Spored transfer markt 86,675 000 evra za 2014/2015

De pa ti za 10 miljoni sho pojke vredi Malmo napre galama sea 86 i 140 vo sporedba so 3 e razlicno ?

да те потсетам..од 8 до 18 има 10 милиони што значи Малмо е поскап за 120% од Вардар односно за повеќе од двојно..е сега види ди дали правам галама или не

Ајде бе прекинете да се препукувате и со Реал да игра Вардар па пак треба барем зрно оптимизам да има човек, а не со ебано Малме, ако тука доаѓате да провоцирате одете на други теми и коментирајте. Преку една работа сте вече...

да те потсетам..од 8 до 18 има 10 милиони што значи Малмо е поскап за 120% од Вардар односно за повеќе од двојно..е сега види ди дали правам галама или не
а 86 со 3 колку проценти е?

а 86 со 3 колку проценти е?

Чекај не знам од кај излегоа Работнички и Трабзон ама јас не ги спомнав нив,туку ми беа наметнати од членот погоре кога јас напишав дека на Вардар ќе му биди тешко со Малме а не и невозможно..сепак 120% поскап тим е многу како сакате мислете,и тоа со Работнички се случува еднаш на 100 пати а не секојдневно..зошто лани Шкендија не го елиминира Гент ако немаат врска финансиите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom