Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
1.25 дека Брутус е уствари оној Лионот. Тој беше исто партиски дегенерик, не ќе да е коиниденција. Истата амеба од личност е.

А ти демек не си. Ти и уште еден другар од тука не го извадивте од уста ДПМНЕ. Мене ми е искрено гајле и за СДСМ и за другиве, ама ти го кажувам ова дека ми се ствара одбивност кога ќе читам некој што баш тука партиски што се препуцава. Ако сакаш за политика да збориш си има соодветна тема за тоа, плиз.

А ти демек не си. Ти и уште еден другар од тука не го извадивте од уста ДПМНЕ. Мене ми е искрено гајле и за СДСМ и за другиве, ама ти го кажувам ова дека ми се ствара одбивност кога ќе читам некој што баш тука партиски што се препуцава. Ако сакаш за политика да збориш си има соодветна тема за тоа, плиз.
:facepalm: :dudlac:

Каква соодветна тема бе црн човеку?
Јел си ти из оних нормалне ил од оних са отиденим мозак у неповрат?... Мораше ли да почнеш да се жалеш од опозицијата како ти е крива за нешто или „во сенка“ си ја бранеш твојата багра, па се уфрлаш како некое прле пред магаре да се правеш овде нешто голем фактор.
Еве се појави човекот што ќе каже што да пишуваат членовите, a што им е забрането да пишуваат.
Решена е ситуацијата..
Фала ти многу..

Мене другар ми е исто и позиција и опозиција, многу аир немам ни од едниве ни од другиве за да некого "бранам" тука. Али ако на некој му е дојдено до политички теории на заговор и слично нека не замара со тоа тука. Бар на едно место од интернетов да се оттргнам од такви работи, а е поврзано со клубот што го сакам.

Даре нема играно во средина година ипол, тромав е, самоубиство ќе биде за нас. Не е подвижен ко пред некоја година кога го качуваше Оса на ушка и од гол до гол го пренесуваше фудбалот.
Море мене посигурен ми е во средина, плус е поцврст од Николов така да може и топка да задржи. Во одбрана некако како да е склон на киксови, таму кога не се извлече за офсјад замката можеше скапо да не кошта среќа во рамки на гол не идеше шутот после тоа.

Ќе ги мачкамееееее???!!!
Ќе ги мачкамееееее!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Гледам шпекулации волку карти се продадени толку, ама по тие инфроамции и состојбата што ја покажува на мктикетс уште колку акрти има слободни, јас би рекол ни 50% карти не се продадени до сега, а камо ли 20 000, највеќе има продадено во блок 3 и 4, што покажува уште еднаш дека останто е ко навика да се оди на јУжна трибина, додека за Северна има многу малку карти продадено.

Гледам шпекулации волку карти се продадени толку, ама по тие инфроамции и состојбата што ја покажува на мктикетс уште колку акрти има слободни, јас би рекол ни 50% карти не се продадени до сега, а камо ли 20 000, највеќе има продадено во блок 3 и 4, што покажува уште еднаш дека останто е ко навика да се оди на јУжна трибина, додека за Северна има многу малку карти продадено.
За северна скоро сите централни трибини се наполнети уште пред недела дена. Баш за јужна блок 3 и 4 имаше место само.

Последно уредено од модератор:
За северна сите централни трибини се наполнети уште пред недела дена. Баш за јужна блок 3 и 4 имаше место само.
Тие не беа ни пуштени у продажба јас колку што знам, три блока. :)

Тие не беа ни пуштени у продажба јас колку што знам, три блока. :)
Ако не биле ондак можно е. Пошо кога земав карти од Оне само за јужна имаше 3-4 блок неколку карти останати. Како и да е ке има доста луѓе. Може нема да е скроз до последна али ќе биде повеќе од солидно.

Океј дечко, да знаев дека те нервира немаше да ја коментирам партијата која го води клубот и го користи своите матни игри.
Море мене посигурен ми е во средина, плус е поцврст од Николов така да може и топка да задржи. Во одбрана некако како да е склон на киксови, таму кога не се извлече за офсјад замката можеше скапо да не кошта среќа во рамки на гол не идеше шутот после тоа.
Што знам, ја има изгубено брзината а и осетот за во средина. Година ипол не е малце на друга позиција која бара помалце трчање и поедноставна игра. Му треба период за воигрување во средина.
Ја би или на штопер Даре или на клупа за оваа утакимица. Склон е за киксови зошто е пресамоуверен и ноншалантен. Он е единствен штопер што редовно си дрибла како последен играч пред голамнот:D
Сум за Дашјан и Глигоров и Фелипе пред нив. Со тоа што Глигоров би бил пред штоперите и коректор а Дашјан со Фелипе да бидат организатори. Дашјан е јак ко коњ и трча ко улав, ќе покрива и позади и ќе огранизира игра.

Зошто почнуваме од второ а не од прво коло, чисто онака ме интересира ?

Секој тим си има свој коефициент според кој се одредува од кое коло стартува. Немаме толку низок коефициент за да стартуваме од првото коло...

O
Od prvo kolo startuvaa sampionite na najslabite zemji na listata na UEFA(Andora
Lihtenstajn,Giblartar,Farski ostrovi,San Marino...) i ekipi so nizok rejting2015-07-20-09-04-52.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom