Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте ќе се видиме во купот. Ова и онака беше загревање и за едните и за другите.

Мора да извадиме барем нерешено па преку купот да одиме во УЕФА

Вардар е во ФИНАЛЕТО на Купот на Македонија по вчерашното реми од 1-1 со Пелистер.Финалето се игра на 24 Мај на Градски па сите навивачи и симпатизери на ВАРДАР нека дојдат на Западната трибина и на ФИНАЛЕТО да прослават Куп титула, 20 години Комити и 60 години Вардар.

to toooooooo najslatko e seljacki tim koa ke go pobedis u polufinale sea na red se majmuncinjava

Ѕвер напиша:
Вардар е во ФИНАЛЕТО на Купот на Македонија по вчерашното реми од 1-1 со Пелистер.Финалето се игра на 24 Мај на Градски па сите навивачи и симпатизери на ВАРДАР нека дојдат на Западната трибина и на ФИНАЛЕТО да прослават Куп титула, 20 години Комити и 60 години Вардар.

Идеме обавезно. :olee:

Да го прославиме освојувањето на купот. :zlo::zlo::zlo:

Утре сите навивачи на Вардар нека дојдат на Градски во 16 часот и нека го бодрат Вардар во првенствениот натпревар против Победа.Ова ќе биде загревање пред финалето на 24 мај.Поздрав!

Ѕвер напиша:
Утре сите навивачи на Вардар нека дојдат на Градски во 16 часот и нека го бодрат Вардар во првенствениот натпревар против Победа.Ова ќе биде загревање пред финалето на 24 мај.Поздрав!

Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:

Fantom_oh напиша:
Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:

Ако имаш нешто да кажеш позитивно или негативно за Вардар пиши, зашто темава е за Вардар и што кур тебе те заболе дали ке идам во Загреб :helou:

luge ke ideme so pobeda u kupot?epa bujrum site na zapad ke bide frka

Леле шиткачи не ми се верува :nerv: зашто да одам на Вардар ја наместија оваа во првенството за Победа да заврши втора а Вардар да го земе купот...срамота!!!

Zemzela напиша:
Леле шиткачи не ми се верува :nerv: зашто да одам на Вардар ја наместија оваа во првенството за Победа да заврши втора а Вардар да го земе купот...срамота!!!

sramota!!! na site net kladilnici bese blokirana 2 kata ccc sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! i ja se soglasuvam so tebe se ova e napraveno i e prodaden natprevarot za pobeda ne samo da zavrsi kako vtora tuku moze i titula da zeme,a vardar 10000% ke go osvoi kupot. stvarno preku qr mi e od nasevo prvenstvo veke samo se mestat natprevari,se potplatuvaat sudii...

A dali navistina ima tolku nenormalni kladilnici sto go stavaat i naseto prenstvo kade 98,9% rabotite se znaat odnapred:ban?:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom