Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
честита победа... да ви се множат!!!

Добар беше пречекот,околу 70 души ги пречекавме,со неколку запалени димни и бакљи ... многу одеднаш се најави ова,иначе се кладам дека ке бевме преку 300 може и повеке.

За пола саат преку интернет успеавме да се собереме околу 70 души кои отидовме да ги пречекаме нашите херои пред јужната трибина,плус беа запалени неколку димни и бакли! Потоа фудбалерите ни кажаа дека ке имаат краток тренинг на помошното игралиште, ние отидовме и таму да ги бодриме:)! Се на се,момците заслужија и поголем пречек али сепак кратко беше времето за подобро да се организираме ! Во недела во Ѓорче очекувам стадинот да биде полн бидејки ја играме утакмицата на сезоната,ајде Скопје ајде Вардар !

После оваа победа мислам дека во Ѓорче ќе треба да крца и да им се даде максимална подржка

Другар ми праќа порака, 0-1 Вардар. Ја се дерам на час, професоркава ме гледа, ќе ме запишеше. :D
Читам сеа, џандари кај Глумово, и на втора наплатна пред Тетово, проверувала дали идат навивачи од Скопје. Глупости.

Шкендија е веќе минато, имаме уште едно дерби за добивање и време за опупштање нема :cool:
Следни на програмата Металург.
Искрено се надевам дека Лико ќе се врати во составот. Ајде да не го критикувам Мите многу пошто ќе испадне дека го мрзам детето, а се надевам дека ќе биде голем играч од него, ама ич не ми се допаѓа како се поставува во играта и секако неговите лоши додавања...
Кога се очекува да се вратат Оса и Ранѓеловиќ?

Ајде Скопјанец 1978 фрли некое инфо сега :icon_mrgr:

И секако ИНВАЗИЈА НА ЃОРЧЕ :cool:

Шкендија е веќе минато, имаме уште едно дерби за добивање и време за опупштање нема :cool:
Следни на програмата Металург.
Искрено се надевам дека Лико ќе се врати во составот. Ајде да не го критикувам Мите многу пошто ќе испадне дека го мрзам детето, а се надевам дека ќе биде голем играч од него, ама ич не ми се допаѓа како се поставува во играта и секако неговите лоши додавања...
Кога се очекува да се вратат Оса и Ранѓеловиќ?

Ајде Скопјанец 1978 фрли некое инфо сега :icon_mrgr:

И секако ИНВАЗИЈА НА ЃОРЧЕ :cool:
Цикарски солидно одигра против Тетекс, јас мислев дека е тој Колеќевски што влезе со Тетекс, имаше добри пробиви и многу е брз, на лош терен е многу лошо за игра за такви играчи, таму само Ивановски :D

522644_395351097156910_100000460692954_1337305_849459546_n.jpg

Дечки честито победа.
Инаку она по автопат шо се дешаваше беше тешка работа, по два крајслера на патарина и скоро секоја кола беше запирана, а автобусов со играчиве со 3 дефендера беа придружуани :D

Cestitiki ;) , abe so tie povredeni igraci na Vardar me zaebavte staiv 1 a nemav namera jbg POZZ

Ej za vo Gorce,direktno kon stadion ke odite ili ke se sobirate prethodno negde vo Gorce nekoi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom