Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе некој арап ја купил Валенсија или?![]()
Aбе некој арап ја купил Валенсија или?![]()
Ja знам за сингапурски бизнисмен . Прв пат слушам за арап ...
Можеби @Atso знае нешто повеке...
Апдејт... ова е последно во врска со продажбата http://valencia-balkan.net/valencia-cf/4408-trazenje-kompromisa-sutra-u-valenciji
Валенсија ми е ептен мила екипа од времето, имам пишувано на темава порано, кога беше поактивна и стварно се надевам дека новиот газда ќе ви помогне да испаднете од сите гомна и после оваа и (најверојатно) наредната сезона дека ќе се вратите во ЛШ.![]()
Ја прилично сум нов на форумов и коа ја најдов групава беше а и сеуште е пред умирање.Кој и да ја купи безразлика,ако ја направи барем 1/4 од ПСЖ одма и нови навивачи и нови успеси ке дојдат.
Сепак фала за честитките и чим ти е мила почни да навиваш со време а не коа ке ја купат и ке ја напраат асална екипа![]()
Aбе јас за Манчестер сум си.Валенсија онака од шпанско ми е најмила екипа, ептен јак тим беа пред 10тина години и не сакам да пропадне во никој случај. Но не сум нешто приврзан за нив.
![]()
Ок ама Манчестер се од Англија ,ја ти праам муабет за екипа од шпанско.....
Ја у секоја лига си имам по една екипа за која навивам,така да у ЛШ коа у 1/2 финале 4 мој омилени се наогаат чуството е priceless
Иначе ке го јадете у недела од cпецијалниот и почнете да му пакувате куфери на Мојс![]()
Ја прилично сум нов на форумов и коа ја најдов групава беше а и сеуште е пред умирање.Кој и да ја купи безразлика,ако ја направи барем 1/4 од ПСЖ одма и нови навивачи и нови успеси ке дојдат.
Сепак фала за честитките и чим ти е мила почни да навиваш со време а не коа ке ја купат и ке ја напраат асална екипа![]()
па да, нема некоја активност тука на кајгана (на нашата група)...
порано @MkDon имаше одлично блогче каде можеа да се прочитаат сите актуелности како и најави и анализи на утакмиците.
Иначе погоре лошо ве информирав на 24ти е состанок на акционерите, денеска е состанокот помеѓу Фондацијата/Банкиа/Салво(претседателот) и ревизорската комисија (KPMG) каде ќе ги анализираат понудите.
Според ABC Банкиа сака да го продаде клубот до 22 Јануари, а понудата на Лим е најслаба.
И ние ке дојдеме ако треба само да се опраи Валенсија. После хејтериве нека серат Манчестер Сити, ПСЖ, Челзи вештачки клубови... Во бизнисот битни се парите а фудбалот е бизнис,и до сега како шо гледам благодарение на парите ``вештачкиве`` растураат а не од љубовта кон тимот
АMUNT VALENCIA !!!