Фан Клуб: Валенсија

Нешто нема фанови на Валенсија, а ? Или само кога тепате пишувате ? Рапид кога ви го зема здравјето празна беше темава, исто и сеа со Ливерпул, а кога ќе тепате некој "голем" тим од шо ве има многу се тепате кој прв да пише. :D

Ок, шефе...ај сега види овците шо праат :cool:

Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов.. Исто беше и после натпреварот со Рапид, а кога тепавте со Спортинг и со Хамбург, ехеее господ за јајца сте го фатиле. Ебаве таквите фанови, јес да сте фанови на просечен тим, и немате многу навивачи на форумов и во светот, али оди во фан-клуб Депортиво и види како е да се биде фан на таков просечен тим.. ;) Ако веќе стварно сте вистински фанови на Валенсија.

Не знам овците што праат, али знам Валенсија што праат, и дека уште долго време ќе си останете второразреден тим во Шпанија.. Ајде сега стави ми ја сликата со тв-правата. :D

Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов.. Исто беше и после натпреварот со Рапид, а кога тепавте со Спортинг и со Хамбург, ехеее господ за јајца сте го фатиле. Ебаве таквите фанови, јес да сте фанови на просечен тим, и немате многу навивачи на форумов и во светот, али оди во фан-клуб Депортиво и види како е да се биде фан на таков просечен тим.. ;) Ако веќе стварно сте вистински фанови на Валенсија.

Не знам овците што праат, али знам Валенсија што праат, и дека уште долго време ќе си останете второразреден тим во Шпанија.. Ајде сега стави ми ја сликата со тв-правата. :D

Ептен ме заеба сега, ме погоди у срце...ај сега шетај!

На Валенсија им треба уште 1-2 добри фудбалери од среден ред и одбрана треба да го подотворат ќеслакот :)

Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов..

Што напињаш бе човеку?Сега штом е навивач на Валенсија треба репортажа да прави за секој натпревар?Демек ако не го правел тоа не бил вистински навивач! xD Абе ај, ако те интересира си имаш ројадиректа и други сајтови седни си и гледај ги, тебе ке ти правиме репортажи, анализи на утакмиците тука .. бог да чува.

Леее шо се издешавало тука бе ?? :D Release друже wtf??? Не ти е лесно и на тебе изгледа.....:tapp:

Ех да беше Рома „поголема“ екипа па ние овде малкумината да можевме да се порадуваме :(

:D

Фала. :) Тоа е Валенсија, било кои играчи да играат во екипата, останува убавата брза игра со контра напади.

Пристигна Каналес :vozbud:

canales16agosto.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom