Фан Клуб: Валенсија

Ќе се спаси Вале нема да испадне ама и ова шо му се случува е срамота, со такви играчи за опстанок да се бориш :tapp:... а кога ќе помислам дека го избркаа Кике Флорес кога беа 4 место со 5 бода помалку од Реал, изгледа за титула мислеле да се борат... :tapp:
sea da bea so flores ke bea 2-3 mesto ali toa ti e
a i kuman ne e los trener ali loso mutrgna sto se ispokara so cel tim

Страшна криза за Валенсија.. Веќе губи со 4:0 на гостувањето кај Барса. Наредно коло ќе биде интересно со Зарагоса. Директна борба за опстанок. Очекувам победа на Валенсија.

Не можам да сфатам:со крила како Хоакин, Силва играчи ненормални Виља полно таму ваква игра не ми се верува.

Нека испаднат кога играт како клуб од 2 лига!!

Валенсија ного слабо таа година,до лани се бораа за титулата сега ќе испаѓат :tapp:

Абе аман овие какви играчи имат и да се борат за опстанок и еве губат 6:0 од барса СРАМОТА!

Срамота да изгубеа 2-0 , 3-0 ама воа 6-0 е претерано..

Барса беа изнервирани поради тоа што испаднаа од ЛШ:):)
Па се истурија на Валенсија. Да се надеваме дека ќе останат во прва лига, нема да биде толку интересно без нив наредната сезона.

valensija dogodina za titulata ke se bore be kakvo ispagane.ke ispadne huelva

Не можам да сфатам:со крила како Хоакин, Силва играчи ненормални Виља полно таму ваква игра не ми се верува.
Ни јас неможам да побверувам.Имаат според мене четврти најдобар тим во Шпанија а играат како што рече дечкото послем тебе.Ова е неверојатно.Ваква игра досега немам видено.Па клубот има реноме што не смее вака да се протолкумва а потсетете се амбициите кои ги имаа на почетокот на сезоната , а тоа беа да се борат за првите неколку места.И ете му го на тој новиот тренер што вика дека не му требал Кањизарес.И јас се сложувам.:tapp:
Утакмицава ме потсети кога играв ФИФА и на Аматер тепав се живо и диво по 6-0 и повеќе:vozbud:

Валенсија се договори со тренерот на Алмерија Раководството на Валенсија официјално соопшти дека постигнале споразум со тренерот на Алмерија, Унаи Емери.
Upload

unai-emery-almeria.jpg
Спорeд DiarioSport преговорите биле водени од страна на потпретседателот на "Лос Че", Рафаел Салом, и назначувањето на 36-годишниот шпански фудбалски стратег ќе биде официјализирано за десетина дена.
Емери изјави дека нема конкретни планови за летни засилувања.
Тој истакна дека планира во прво време да ги остави засилувањата во рацете на Салом и спортскиот директор, Хуан Санчез, и да се концентрира на плодотворна предсезонска подготовка.

си земавте и тренер
не е толку искусен али би требало да е добар со оглед на резултатите што ги постигна со алмериа

Ни Бенитез ни Кике Флорес не беа искусни кога дојдоа ама супер го водеа тимот.Овој Куман право проклетие беше...
Само за овој уште не ми изгледа сигурно, читав дека и Севиља сакале да го земат за тренер за наредната сезона.
Неверојатно колку беше раштимувана Валенсија годинава, среќа што обезбеди УЕФА преку куп и што нема да испадне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom