Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал ќе тепа 3-0,вие мислите ако Тотенхем го победи Болтон(кој нема врска од фудбал),ќе го тепа и Арсенал..Ај не се заебавајте!!

после толку време тепааааа

ако не победат тотемхем ке извадат барем нересно 100% мора и на нив да им тргне цело време во криза беа мора и они да почнат бодови да земаат немаат слба екипа тотехмех бас имаат топ екипа!!!

Само од каква криза се вадат со победа, а Тотенхем оваа година очекувам над 10то место а и ке одат над 10то место 100% сум сигурен!

Ај честитки за Хари Реднап и очекувам конечно да го подигне Тотенхем и да се бори мегу првите 5 во премиер лигата.

Ај честитки за Хари Реднап и очекувам конечно да го подигне Тотенхем и да се бори мегу првите 5 во премиер лигата.
Според мене и според многумина „мегу првите 5 во премиер лигата.“ за Тотенхем е веќе откажана опција :) Ај другата година можеби :pos2:

Според мене и според многумина „мегу првите 5 во премиер лигата.“ за Тотенхем е веќе откажана опција :) Ај другата година можеби :pos2:
Зошто откажана опција?
9то коло е...До крајот има уште 29, и се може да се случи освен Тотенхем да дојде до Шампионска титула, што теоретски е возможно, но практично на терен не...Моментално Тотенхем и 5тата позиција го делат 10 бода...Имаат силен состав, и мислам дека имаат капацитет да дојдат на тоа место, а зошто не и до четвртото место..Само за тоа ќе треба да победува, и силна игра...Другото само по себе ќе си дојди...

Зошто откажана опција?
9то коло е...До крајот има уште 29, и се може да се случи освен Тотенхем да дојде до Шампионска титула, што теоретски е возможно, но практично на терен не...Моментално Тотенхем и 5тата позиција го делат 10 бода...Имаат силен состав, и мислам дека имаат капацитет да дојдат на тоа место, а зошто не и до четвртото место..Само за тоа ќе треба да победува, и силна игра...Другото само по себе ќе си дојди...
Добро, сега има шанси нормално е тоа кога е 9то коло.(малце на шала го пишав тоа во минатиот поаст) Но јас мислам дека изгубија доста битен дел од бодовите, и дека тешко ке им оди тоест тешко ке биде да се вратат меѓу првите пет.

Ајтт сеа на Арс:drk:енал да ги тепаат и бомбаа:zver:

Мислам дека ке искарат Тотенхем барем бод, интересна утакмица ке биде не е за во кладилници бидејки Тотенхем може да изненади.

Ауууууууу ЛУДНИЦА !! лелелелеле сакам пак да го видам голов... лелееееееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom