Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Стоук го победивте честито и нека ви се множат

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

ТОТЕНХЕМ МОМЕНТАЛНО Е НА 5 ПОЗИЦИЈА У АНГЛИЈА МЕСТО КОЕ ИДНАТА СЕЗОНА ГИ ВОДИ ВО ЛИГА ЕВРОПА НО АМБИЦИИТЕ НА ТОТЕНХЕМ ОВАА ГОДИНА СЕ ДА БИДАТ ПОМЕЃУ ПРВИТЕ 4 НА ТАБЕЛАТА

НАРЕДЕН НАТПРЕВАР НА ТОТЕНХЕМ Е НА 14 АПРИЛ (СРЕДА) ПРОТИВ АРСЕНАЛ

ДАДА ТЕЖОК ИСПИТ ЗА ТОТЕНХЕМ АМА МИСЛИМ ДЕКА ЌЕ ИЗВАДИ ПОВОЛЕН РЕЗУЛТАТ :toe:
Се молам за спротивниот исход од твојата претстава....
Но како што се знае ова е најголемото дерби за двата тима...така да ... нажалост све е можно иако од Тотенхем немаме порази баш и баш... секогаш Арсенал поволни резултати вадел освен пред 2 години во купот кога игравме со 3т тим а ... да не се потсеќаме не згазија :toe:
Другите резултати во наша корист :pipi:

Се молам за спротивниот исход од твојата претстава....
Но како што се знае ова е најголемото дерби за двата тима...така да ... нажалост све е можно иако од Тотенхем немаме порази баш и баш... секогаш Арсенал поволни резултати вадел освен пред 2 години во купот кога игравме со 3т тим а ... да не се потсеќаме не згазија :toe:
Другите резултати во наша корист :pipi:
како што кажа ова е најголемо дерби и се е можно...:toe:

Ima da go jadete utre ;)
ќе видиме :helou:

ајде тотенхем скинете ги овие трупциве,зашто знаете у сабота што ве чека :pos2:

МИ СЕ СВИЃА ИГРАТА ШТО ЈА ИГРА ТОТЕНХЕМ КОЈА БЕШЕ ЗАЧИНЕТА СО СУПЕР ПОГОДОК УШТЕ ВО 10ТАТА МИНУТА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ОСТАНЕ ВАКА ДО КРАЈ:vozbud:

БРАВО !! СУПЕР ИГРА НА ТОТЕНХЕМ И СУПЕР ПОГОДОК ИСТО ТАКА :vozbud::vozbud:СЕ НАДЕВАМ И ЈА ДЕКА ЌЕ ОСТАНЕ ВАКА ДО КРАЈ И ДЕКА ТОТЕНХЕМ ЌЕ ГИ ОСВОИ 3 БОДА

Искрено добра екипа се Тотенхем. Имам еден другар навива за нив,го реметиме ненормално,посбено оваа сезона кога не играа ни во Лига Европа. Нон-стоп си трае детето,за пресвртите на Јунајтед со Тотнем,за головите шо им ги даде Гибсон,и сл. Ама ајде,еве им шанса да влезат во ЛШ :) ...но мислам дека Сити има подобар тим од нив за ЛШ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom