Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://ffm.com.mk/index.php?option=...wResultsRank&layout=bydiv&p=52&Itemid=266〈=mkDobro moze li nekoj da mi kaze ili pak ako ima negde raspored na natprevari i TABELA nigde nemozam da najdam ????? Fala odnapred![]()
Нова победа на Тиквеш.Овој пат на гостувањето во струмица... Како во старите времиња... Беласица:Тиквеш 1:3
И повторно победа,во третиот првенствен натпревар 3 победа за Тиквеш. Сега падна екипата на Локомотива со 2-0. Тврд натпревар,Тиквеш ја имаше иницијативата но гостите многу умешно се затворија и се бранија. Имавме многу шанси,ама треба да се подобри малце реализацијата. Во последните 15 минути го скршивме отпорот,кога прво Пеко,а подоцна и Ването Гунев ги постигнаа головите. Во меѓувреме и Филип Петковски имаше шанса,но од самата гол линија еден играч на Локомотива ја извади топката. Имаше околу 3500-4000 гледачи,што секако е за пофалба.......................Бетер од македонски спорт сум![]()
Седев на почетокот на трибината,и се гледаше дека цела е пна до крај. Исто така и на другата трибина имаше околу 100-150 луѓеСО цифрата малку си преувеличил... Некаде околу 2000 најмногу 2300... Иначе Тиквеш се наметнува како еден од фаворитите иако не беше на почетокот спомнуван во тој круг
Филип Петковски е солиден играч.Јас незнам само дали е премногу мрзлив или пак е уфилман.Сепак доаѓа од Работнички не од Премиер лигата.Ако не почни да работи на себе чабе му е одредениот талент што го има и големите ургенции за него
Па да де.Пак се толку... СЛушај кога ти кажувамСедев на почетокот на трибината,и се гледаше дека цела е пна до крај. Исто така и на другата трибина имаше околу 100-150 луѓе![]()