Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Честито финале браќа, па да осовјте и втора куп титула.

99% Prikaznata za Teteks vo 1 liga zavrsuva..Onoj 1 % go ostavam za teoretskite sansi i za kaznuvanjeto na Drita vo ponizok rang poradi mestenje natprevari (zboram za ocigledno mestenje) ! Ostanuvaat uste 5 natprevari i toa : Bregalnica - Teteks , Teteks - Pelister , Drita - Teteks , Teteks - Sileks i vo poslednoto Rabotnicki - Teteks... Relativno lesen raspored ...Da imavme od esenskiot del nekoj bod plus ce mozevme lesno da stignevme do baraz zonata..
Deneska so Vardar spored mene cista namestaljka...Se prasuvam vredi li da se odi na 22 maj i da se bodri klubot? Da idemo da krknemo po nekoja krivicna za namesten natprevar kako na primer ? Nema fudbal odamna ostana samo ljubovta na navivacite kon klubot...

99% Prikaznata za Teteks vo 1 liga zavrsuva..Onoj 1 % go ostavam za teoretskite sansi i za kaznuvanjeto na Drita vo ponizok rang poradi mestenje natprevari (zboram za ocigledno mestenje) ! Ostanuvaat uste 5 natprevari i toa : Bregalnica - Teteks , Teteks - Pelister , Drita - Teteks , Teteks - Sileks i vo poslednoto Rabotnicki - Teteks... Relativno lesen raspored ...Da imavme od esenskiot del nekoj bod plus ce mozevme lesno da stignevme do baraz zonata..
Deneska so Vardar spored mene cista namestaljka...Se prasuvam vredi li da se odi na 22 maj i da se bodri klubot? Da idemo da krknemo po nekoja krivicna za namesten natprevar kako na primer ? Nema fudbal odamna ostana samo ljubovta na navivacite kon klubot...
Според она што го видов на теренет според мене не беше наместена. Имаше многу остри стартови и вербални дуели.Беше исклучен и еден од преставниците на Тетекс по вербален дуел со четвртиот судија. Ова е само мое мислење, не мора да се сложите со тоа.

Според она што го видов на теренет според мене не беше наместена. Имаше многу остри стартови и вербални дуели.Беше исклучен и еден од преставниците на Тетекс по вербален дуел со четвртиот судија. Ова е само мое мислење, не мора да се сложите со тоа.
Имаше пренос на тв,мораше да изгледа уверливо;)Јас ти гарантирам дека беше наместена,информацијата мие од прва рака:)

финалето се игра во 20-30 часот спрема мене одличен термин,пред се добар за оние што се на работа.

А со цел памет планирате да идете да ги поддржите у финалево!?
Ма нек се јеба у три лепе пичке материне, се убија местејќи цела сезона тимот го однесоа у втора лига, играа ташаци со клубот ко да е од татко им и да идам да ги бодрам у финале?
Јес да не сум некој фактор али ја дома остануам и не планирам да се бламирам!

Едно е сигурно дека мафијашиве од лето ќе го напушта клубов нормално кој ќе напраа паре од тоа што ќе излеземо у Европа од нивна страна е ветено дека ќе плата котизација колку да не пропадне клубов па после отидовмо у пм и ние и клубов,,, Ќе чекамо да се појави некој нов Брацо што ќе не врати у Прва лига...
Ќе идем да го гледам финалево пред све затоа што играмо со шкендија ќе биде вечерен термин ќе има добра атмосфера на трибинете а и на крај краева градско дерби е нема да биде местена тоа ветуе дека ќе има добар фудбал затоа што двете екипе сакаа да излеза у Европа тоа ветуе добар натпревар на теренот
Поздрав се гладамо на 22ри !

Abe netreba da idemo koj gi ebe...Ama pustoto ljubovta prema klubot i so faktot sto igraat protiv nasiot lut gradski rival ne ni dava srceto da gi ostaemo na cedilo....Koj ne nema nas verujte se SERA nasite igraci...Mnogu puta mi rekle abe i 50 duse da ste koga ce gi vidimo znaminjata imamo motiv,snaga,borbenost ni nosite vaka mi imaat kazuvano...Tocno deka ke ostavat pari za placanje na kotizacijata vo 2 liga ,pa lugje toa e najmalce sto mozat da napravat za Teteks...Dobro ke bide ako go osvoimo kupot i so izlez vo Evropa moze nekogo da privlecemo no ako ne zaminat pred duelite vo Evro scenata togas mn poloso deka ke se najde sponzor...Strav me fakja od lopovive nasi dan gi okrkaat parite sto ke ni gi ostavat,i na toa treba da pazime uste toa ako se desi ima da bide ziv haos:mad:

Добив информација Брегалница - Тетекс 3:0 точен резултат колку е точен останува да видиме на крај Или само чаршиски моабет
--- надополнето: 12 мај 2013 во 17:13 ---
http://www.radiomk.com/live/radio-stip/?fb_action_ids=10200710052865790&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={"10200710052865790":10150180966512164}&action_type_map={"10200710052865790":"og.likes"}&action_ref_map=[]

Радио пренос ...

269253_486053278098189_1092331024_n.jpg

Некој подобри времиња, кога имаше за кого да се иде на стадион...

Малку да подразмислим, и се прашуем зошто би идел на утакмицава. Ама па срце не ми дава да не идем....

Се подготвувате ли за финалето. Знам дека сте распарчени како група ама финале е, ваљда ќе се консолидирате

Се подготвувате ли за финалето. Знам дека сте распарчени како група ама финале е, ваљда ќе се консолидирате
Treba sostanok da se odrzi so policijava kako sto znam...Da se dogovorat 3 strani za poagjanjeto ili pristignuvanjeto...Mislim deka treba navreme da se reagira zosto posle MVR znae da odlozuva zaedno so FFM..

ми се иде на финалево само заради тоа што играмо со комшиеве,и само заради тоа ќе идем.да го игравмо финалево со било кој друг па макар било тоа и вардар немаше да идем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom