Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според она што го видов на теренет според мене не беше наместена. Имаше многу остри стартови и вербални дуели.Беше исклучен и еден од преставниците на Тетекс по вербален дуел со четвртиот судија. Ова е само мое мислење, не мора да се сложите со тоа.99% Prikaznata za Teteks vo 1 liga zavrsuva..Onoj 1 % go ostavam za teoretskite sansi i za kaznuvanjeto na Drita vo ponizok rang poradi mestenje natprevari (zboram za ocigledno mestenje) ! Ostanuvaat uste 5 natprevari i toa : Bregalnica - Teteks , Teteks - Pelister , Drita - Teteks , Teteks - Sileks i vo poslednoto Rabotnicki - Teteks... Relativno lesen raspored ...Da imavme od esenskiot del nekoj bod plus ce mozevme lesno da stignevme do baraz zonata..
Deneska so Vardar spored mene cista namestaljka...Se prasuvam vredi li da se odi na 22 maj i da se bodri klubot? Da idemo da krknemo po nekoja krivicna za namesten natprevar kako na primer ? Nema fudbal odamna ostana samo ljubovta na navivacite kon klubot...
Имаше пренос на тв,мораше да изгледа уверливоСпоред она што го видов на теренет според мене не беше наместена. Имаше многу остри стартови и вербални дуели.Беше исклучен и еден од преставниците на Тетекс по вербален дуел со четвртиот судија. Ова е само мое мислење, не мора да се сложите со тоа.
Treba sostanok da se odrzi so policijava kako sto znam...Da se dogovorat 3 strani za poagjanjeto ili pristignuvanjeto...Mislim deka treba navreme da se reagira zosto posle MVR znae da odlozuva zaedno so FFM..Се подготвувате ли за финалето. Знам дека сте распарчени како група ама финале е, ваљда ќе се консолидирате