Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Дрита ќе испадне слушајте ми го зборот, битката е меѓу вас и Силекс. А од Силекс имате милион пати појака екипа. Има време ;).
Sto znam za Drita...Imam prijateli koi ja znaat situacijata so Drita mi vikaat deka nivnite gazde gledaat samo profit i deka ke gi shitkale do krajot..E sega imaat solidna prednost i da mestat pak mozat da ostanat vo baraz zonata ako ne mislat da otpadnat sekako ...

Sto znam za Drita...Imam prijateli koi ja znaat situacijata so Drita mi vikaat deka nivnite gazde gledaat samo profit i deka ke gi shitkale do krajot..E sega imaat solidna prednost i da mestat pak mozat da ostanat vo baraz zonata ako ne mislat da otpadnat sekako ...

Ако сакаат да имаат чист профит ќе мора да отпаднат бидејќи уште една сезона во прва лига ќе ги кошта многу. Ама сепак не се знае, донесоа многу играчи така да борбата ќе биде помеѓу вас, Силекс и Дрита.

Џабе се надевамо, ни нема спас сезонава...
Ќе биде тешко да се извлечете до зоната барем за бараж Силекс ќе го спасат партиски, а Дрита мисалм дека си се местат они за бараж да играат и да можат газдите да го шитнат и баражот таман да лапант и од таму 100тина илајди евра, мада пак се надевам ќе успеете некако да ги поминете Силекс и Дрита на табелата.

Zborovi na X X pa sto ako otpadne Teteks ? Vie mnogu ste se zasekirale !!!???
Ete i toa se sluci nasiot Teteks da otpadne od edna smrdliva,mestacka,nevalidna prva liga...Ostanue da vidimo kaj ce igramo od esen...Vo 2 ili 3 ?

Добро што се случува со сите тие засилувања што ги доведовте пред вториот дел од сезоната?

Добро што се случува со сите тие засилувања што ги доведовте пред вториот дел од сезоната?
Za kupot se dojdeni ;)
--- надополнето: 16 март 2013 во 20:30 ---
Za kupot se dojdeni ;)
I ete vo slusaj kako so Bregalnica ni davaat 1.5 za pobeda deka imame super jak tim a za 2-kata e koef okolu 5 i staj si 100 evra zemisi 500 ;)

Zborovi na X X pa sto ako otpadne Teteks ? Vie mnogu ste se zasekirale !!!???
Ete i toa se sluci nasiot Teteks da otpadne od edna smrdliva,mestacka,nevalidna prva liga...Ostanue da vidimo kaj ce igramo od esen...Vo 2 ili 3 ?
Пиши ми у порука ако сакаш кој е типов што го рекол ова.

Пиши ми у порука ако сакаш кој е типов што го рекол ова.
Mozesh da pretpostavis koj...:confused:
Inace vaka izgleda tabelata :
1. Vardar 21 12 6 3 44:13 42

2. Turnovo 21 10 9 2 26:16 39

3. Met. Skopje 21 10 5 6 24:18 35

4. Napredok 21 10 5 6 23:19 35

5. Shkendija 21 9 5 7 34:33 32

6. Rabotnicki 21 9 3 9 29:29 30

7. Bregalnica 21 8 4 9 22:18 28

8. Renova 21 8 4 9 19:27 28

9. Pelister 21 6 6 9 18:23 24

10. Drita 21 6 6 9 21:32 24

11. Sileks 21 5 3 13 20:34 18

12. Teteks 21
3 4 14 12:30
13

Deneska prasuvam eden igrac od Teteks do kaj e rabotava ,ce ja bide li (kako jas da neznam ama ajde ) i on ja navaljue glavata i mi vika tesko brat ...(n)

Да се надевамо тренеров нов дека ќе напрае нешто. Ја сум оптимист у тој поглед. :)
--- надополнето: 20 март 2013 во 00:19 ---

http://sportskatreska.com/?p=22676

Ма какво спасуење, шансете ни са 0,1% да се спасимо.

Испадна како што и реков пред еден месец, тимов го напраеја за да имамо шанса да освоимо Куп и преку тоа да излеземо у Европа (да наместа некоја утакмица, да се налапаа паре и да си замина).
Помирите се со фактот дека испаѓамо. Ама ако, барем ќе идем со ќејф втора лига да гледам.

Нашле кој тренер да го зема. Па уште и по два тренинзи дневно ќе праел.
Иначе Јорде го немало на тренинзи. :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom