Со РеноваПрв пут пропуштам натпревар од Тетекс на домашен терен и тепамо малер сум у пмПобеда што дава малку надеж... сеа со кого играмо наредна знае некој ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со РеноваПрв пут пропуштам натпревар од Тетекс на домашен терен и тепамо малер сум у пмПобеда што дава малку надеж... сеа со кого играмо наредна знае некој ?
Прв пут пропуштам натпревар од Тетекс на домашен терен и тепамо малер сум у пмПобеда што дава малку надеж... сеа со кого играмо наредна знае некој ?
Ѓорчеу тетово се играла?
Teteks - Napredok 1:0
Mnogu vazna pobeda bi rekol za nas..Do dusa sekoj natprevar e kako finale veke za nas no ovaja bese navistina poslednata sansa za kakov takov priklucok do baraz zonata..Teteks odigral za merak isto kako i Napredok izigral ubavo so zelba za dobar rezultat no ete blagodarenie na Miroslav Jovanovski stignavme do prvata pobeda ovaa prolet...Vo timot e dignata atmosferata za vreme na pauzata so doagjanjeto na noviot trener i vladee mnogu puobava atmosfera otkolku so poranesniot trener Gjoni...
Dobro e sto zagubija Sileks i Drita na domasen teren a Pelister zede bod bi rekol golem od gostuvanjeto kaj Horizont Turnovo..
Tretiot krug i onoj posledniot izgleda vaka za Tekstilcite :
1.Renova - Teteks
2.Teteks - skendija
3.Napredok - Teteks
4.Teteks - Metalurg
5.Turnovo - Teteks
6.Teteks - Vardar
7.Bregalnica - Teteks
8.Teteks - Pelister
9.Drita - Teteks
10.Teteks - Sileks
11.Rabotnicki - Teteks
Rasporedot e pogoden za nas...Mozevme samo da gi posakame ovie protivnici da ni gostuvaat![]()
Со работничи може и да победите ако немаме шанси за четврто место. И така е последно коло се ке се знае до тогаш.Ќе пробам да типуем со која екипа колку бодови би очекуел, онака од око:
* Ренова - 0/1. Никако не ни лега Ренова, имамо многу лоши резултати со нив и незнам дали некоаш ги имамо тепано. Според мене, бод би бил како планина за нас .
* Шкендија - 3/1. Имамо добра екипа, многу подобра од првата полусезона. За разлика од нас, Шкендија има малку подослабен тим од оној од последниот дуел со нас. Мислим дека реално е да ги тепамо, ама ипак и Шкендија нема слаб состав.
* Напредок - 0/1. Тешко е да се освојат бодови во Кичево, па затоа и овде бод за нас би бил добар исход.
* Металург - 3. Покажавмо и у Автокоманда дека можемо да се носимо со Металург, посебно што оваја утакмица ја играмо дома. Ако сакамо бараж, оваја утакмица МОРА да се добие.
* Турново - 1/3. Против Турново увек смо играле добро, посебно на гости. За нив смо истото што е за нас Ренова. Зошто да не заминемо и со 3 бода.
* Вардар - 3/1/0. Све е у игра на оваја утакмица. Вардар има одличен тим, ама со Џиџи па и не ми делуаа толку убедливи, а ако се уигра добро нашиов тим зошто и да не победимо. Да се надевамо само дека нема да изгубимо.
* Брегалница - 0. Тешко у Штип да земемо бод, од увек смо играле тешко таму. Оставам простор да ме изненадат
* Пелистер - 3. Уште една утакмица која МОРА да се добие доколку сакамо бараж. Све освен победа на оваја утакмица, ќе биде погубно за нас.
* Дрита - ... Е за оваја утакмица незнам стварно што да очекуем. Све зависи дали Дрита ќе продужи да се бори, или па ќе почнат на крај да продаваат утакмици. Ако е ова второво, двојка чиста како солза.
* Силекс - 3. Иста утакмица како со Металург и Пелистер, МОРА да се добие.
* Работнички - 0. Реално Работнички има добар тим у пролетниов дел од сезонава, и мислим дека тешко можемо да им земемо некој бод.
Е сега, дај Боже да излезат утакмицеве ка што ги рачунам ја. Ако биде ваке, може да се надевамо на бараж. Ама евентуално ако ги изгубимо првиве 2-3 утакмице, мислим дека тоа ќе биде и дефинитивно крај за нас.
Со Господ напред, незнам што да кажем друго![]()
Kjul te gospod kako i mnogumina od nas parite vo apteka da gi dadat ! Pa koj tim ko grzat oni vo 2 liga ? Ni go unistija Makedonskoto u Tetovo sto ne spojuvase gospod da gi kazni !! Se nadevam ce dojde nekoj asalen i timov ce si igra cesno vo 2 liga ...Тетекс го испаднаа ама затоа се напунија пари вашата управа, палат и гасат во државав главни за местенки се прва лига, втора лига они се главни, све да им ебам парите за леквои да ги дадат.