Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Глеав на стрим,сум се разочарал од Албанците како ги воспитуваат своите мали деца.Баш слушав едно детенце максимум со 11 год пееше Уби уби каура.До кога бе?Барем родителот да го земе и да грицка сончоглед 100 пати подобри работи може да научи.А иначе епик феил од балистиве беше кога пееја ПАМТИ ПА ВРАТИ !(бар ја таке слушнав) хахаха

Честитки за победата и поздрав до навивачите на Тетекс,Војводи..

Тетекс-шкендија 2:0, со головите на Борче Ристевски и Аце Стојановски.
Многу добро изиграна утакмица а и пред се тактиката на Сетинов, тоа морам да го потенцирам (y). Клечка и Аце ги остава на клупа, а да започнеш со Жика и Менсур како истурен напаѓач, и го сваќам у некоја ситуација, зашто овие се враќаа назад а па Клечка е малце тромпав па не ќе можеше да го издржи тоа темпо.
Жика здиве утакмицава, не памтам до сега да има изигра вака :D.
Излеа се повреди Столевски, зашто неможеше да стапне на едната нога..
Ецковски дозволуваше играчите на шкендија да играат доста грубо, и на крај кога беше инцидентот можеше едноставно да си сврне крај, зашто имаше уште 5 минути до крај, ех да беше Ставрев се друго ќе беше..немаше и Аце да добие црвен.
Ќе заборавев, немој после некој од овие да ми збори за култура, се виде колку им сече..уште не беше почната утакмицата тие почнаа со нивните скандирања.Срамота!
И за крај, НЕКА ПАТАТ !!!!

TЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС !!!!!!!!!!!!!!:vozbud: Да се знае кој е кој !!!! ТЕТЕКС - Шкендија 2 : 0 ...Многу возбуда покасно ќе има инфо...И да глас да не се чуе за навивањето а и за резултатот...

ako bidemo iskreni, ni mie grmevmo ni oni. moze kamerata bila poblisku do nas.
i nemora posle kometarov da go pukate kurov.

Ајде честито победа,нека пукнат од мука,и да чекаме видео покасно :)

Уште една лекција им одржавмо, ајде дома и глас да не чуем!

Иначе ова беше најслабо навиање на Војводи до сега, смо знаеле и со помала бројка да грмимо многу појќе.
Ама све на све, супер беше и малку покасно инфо да се стабилизирам.

Честито победа Македонци .... кога видов резултатот пријатно се изненадив !!! БРАВО !!!

Ова беа шампионите на Македонија ?

Инаку по кузнае кој пут се повторуе истото, когај не са у можност да победат одма почнуаа со тепање, ебуење мајката на судијата и слично.

И судијава страшно ме нервираше. Многу ја сецкаше играта, сваки контакт беше досуден.

Тоа е тоа, се пишуе победа и нови 3 бода :)

svekoj diskutabilen faul bese dosuden u nasa polza. sea nemase nekoj opasni nafrljuanja od tia fauli ali sve mislim potfrljase za nas.

btw, свака им част на полицајциве. Покажаја уште еднаш дека са најголеми педери! Нас ни запленија 50 димни, а на нив ништо. БРАВО МАТЕР ДА ВИ ЕБЕМ!!!

Честитки за победата.Баш ми е мило што победивте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom