Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм.. џоле пак спонзорр? :mad::mad: Заради него гниевмо 16 године у втора лига иако секоја година имавмо тим за прва лига, тој на крај ги продаваше утакмицете само за да не влеземо :( и тоа играа све наши деца без ниту еден играч од друг град, е тие играа со срце... Овој пак да биде НЕ !! Иначе не се сите од управата ако збориш дека таке било, барем ја знам некој што стварно го сакаат Тетекс, ама поголемиот дел како што е Гризли се вистински мајмуни ! Ако е вистина за ова со Вардар како прво мие нема да пуштиме така да биде, а верувам дека и Комити имаат ист став како нашиот...
Значи и Мики заминал у шкендија, браво Мики браво...
Не би требало да е вистина ова...
Нашиве мутат нешто со Миравци, но вистина е дека Тетекс тешко дека ќе ја плати котизацијата за прва лига :(

Хмм.. џоле пак спонзорр? :mad::mad: Заради него гниевмо 16 године у втора лига иако секоја година имавмо тим за прва лига, тој на крај ги продаваше утакмицете само за да не влеземо :( и тоа играа све наши деца без ниту еден играч од друг град, е тие играа со срце... Овој пак да биде НЕ !! Иначе не се сите од управата ако збориш дека таке било, барем ја знам некој што стварно го сакаат Тетекс, ама поголемиот дел како што е Гризли се вистински мајмуни ! Ако е вистина за ова со Вардар како прво мие нема да пуштиме така да биде, а верувам дека и Комити имаат ист став како нашиот...
Значи и Мики заминал у шкендија, браво Мики браво...
Brate veruj deka Komiti nema da imaa niso protiv ova ;) ne vikam deka sa oni krivi sto ce se desi ova, ama deka ce se sprotistava na toa da igraa prva liga hmmmm.

Браво Мики ај да видиме која изјава од него ќе дојде "ЈА СУМ МИКИ И ОД МАЛАВ НАВИВАМ ЗА ШКЕНДИЈА" продадени душе!!! добро бе тие изгледа заборавиле на 2001 година кога биле избркани од своите села и малтретирани и сега ќе играат за нив :mad:(n)

Зашто ми се чини дека ова е шпекулација ?

Почекајте уште малце, пред да донесуете некој закључоци. Ќе покаже времето што и како ќе биде.

Мислам дека за Мирослав Јовановски зборуваат кој мислам дека игра одбрана :)
Средина :)

Пола играчи од Тетекс ги зедоја у шкендија, еве на каков начин ќе успеат да го победат Тетекс :D

i kakov igrac e ,ako zborat za ovoj od odbrana >
Не бе каква одбрана,игра средина заден везни или некоаш и на крило го закачуваат...инаку од него нема да биде ништо посебно,ѓабе го исфорсираја толку.

Не бе каква одбрана,игра средина заден везни или некоаш и на крило го закачуваат...инаку од него нема да биде ништо посебно,ѓабе го исфорсираја толку.
Моја грешка, се мислев дека во одбрана игра :)
Еве еден клип од него на јутјуб...
http://www.youtube.com/watch?v=gqfa4fZTCvg

ако ова погоре е то4но све нека иде у пи4ку матер. да се немало ни грам патриотизам у себе, фк тетекс беше единственото нешто што ги претставуваше македонците од тетово, и тоа некој го уништи за неколку евра. ако зел некој паре само да не падна од лига да даде господ по доктори да ги потроши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom