Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Па по изјавава на Нено, чисто сумњам дека ќе може слободно да шета низ град. Ме разочара тотално...

Слободно нека го заборави периодот кога играл за Тетекс, никаков респект не треба да се покаже за него.
Копиле!

Педер!!! за мене беше најдобар стопер у нашава лига,Тетекс го прибра кој го избркаја од Металург..со Тетекс ја прошета Европа,освои куп...и од толку клубои на светов тој најде у шкендија да потпише...КОПИЉ!!!:mad:

Значи копиљ е ненад отишол што отишол барем наведнија главата таја ка компир што тие а не уште ќе ми изјавуе големата армија за x навивачите ако стварно ова го рекол тогаш нека го следи најголема мизерија...ЛОПАР!!!

Ах бе Нено..ај добро заради финансиската состојба у која е клубот па да си иде, ама да даде таква изјава!!Ја надмина секоја граница..

зна4и најголемо гомно испадна 4овекот кого највише го поштуевмо,заради тоа мора да плати.пи4ка продадена.

Немора да значи бе ако отишол и одма да се плука по него бе.Па макар отишол и во градските ривали.Тие се професионалци од тоа живеат,еве 4 месеци плата не зеле.Сето тоа го прават за пари,му боли него за Војводи за Балисти.А оваа изјавава е страшно нешто,но прво видите да не ја испревртеа лочкиве.

vi se ispolni zelbata i vas i na neno da go gledate partizan vo skopje i za neno da igra protiv niv

Сиктер бе. Ајде да ве видимо вас верните балисти, дали ќе идете у Београд :):):)

А што изјавил бе Нено па што го плукате толку???:confused:

А што изјавил бе Нено па што го плукате толку???:confused:

Cest e za sekoj igrac da nastapi za sampionski tim. Ovaа cest ja imam jas, i zatoa vetuvam deka ke dadam se od sebe da gi izraduvam celnicite na klubot, i sekako golemata armija na navivaci sto Shkendija gi ima. Veruvam deka i vo kvalifikaciite za LS Shkendija ke se pokaze vo vistinsko svetlo.Realno, mi se ostvari sonot da stanam igrac na eden sampionski tim

на тоа копитото нено нека му биде на 4ест и трансферот и изјавата(за која што ли4но мислим дека ќе се кае што ја дал) туку кажете дали има нешто ново во клубот,мислим на ситуацијава со спонзорите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom