Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
кај брацо се парите и од купот и од евро настапите и од трансферите

Според спорт, вчера или па денес нашиве треба/ле да се сретнат со луѓе од ОАЕ. Колку е веродостојно појма немам, ама се ќе се знае деновиве.

Грешка сте, принцот од Монако на неговата свршеница ќе и го подари Тетекс.

Во случај луѓето од Дубаи , сепак да не стигнале до синоќа во Македонија тогаш разговорите повеќе од сигурно е дека ќе се одржат денеска.Инаку посртедник на целата оваа операција е нашиот познат менаџер Фуат Дехари кој и тоа како има врски со Дубаи.Детално за кои луѓе станува збор и покрај сите напори не успеавме да дознаеме,сепак нашите информации велат дека фирмата е од меѓународен карактер,дека покрај останатото спонзорирала и клуб од Дубаи.Дека станува збор за амбициозни лиѓе покажува фактот дека тие посакуваат ако веќе влегуваат во Тетекс договорат да биде најмалку од пет години важност.

Ајде ајде... :) Само управава да не ја расипе работава и ќе биде одлично ! :)

Денешен Македонски спорт пишува дека арапи влегубаат во Тетекс!!!
Звучи сензационално,но бидете уверени дека е вистина.Имено , фирма од Дубаи(обединети Арапски Емирати) синоќа требаше да има состанок со челниците на Тетекс со цел да се договорат за спонзорство.

Во случај луѓето од Дубаи , сепак да не стигнале до синоќа во Македонија тогаш разговорите повеќе од сигурно е дека ќе се одржат денеска.Инаку посртедник на целата оваа операција е нашиот познат менаџер Фуат Дехари кој и тоа како има врски ...со Дубаи.Детално за кои луѓе станува збор и покрај сите напори не успеавме да дознаеме,сепак нашите информации велат дека фирмата е од меѓународен карактер,дека покрај останатото спонзорирала и клуб од Дубаи.Дека станува збор за амбициозни лиѓе покажува фактот дека тие посакуваат ако веќе влегуваат во Тетекс договорат да биде најмалку од пет години важно

Не верувам во ова многу зошто и самите знаете се спомињаја имиња од САД, па Брацо па сеа од Дубаи...Камо да не земе ќе си газимо све каква Шкендија,Ренова,Металург па и овој новиот Вардар ќе бидемо најаки на балкан у тоа сум сигурен али сепак мислим дека е невозможно,како и да е времето ќе покаже...

Не верувам во ова многу зошто и самите знаете се спомињаја имиња од САД, па Брацо па сеа од Дубаи...Камо да не земе ќе си газимо све каква Шкендија,Ренова,Металург па и овој новиот Вардар ќе бидемо најаки на балкан у тоа сум сигурен али сепак мислим дека е невозможно,како и да е времето ќе покаже...
мене Стево Алампиоски ми кажа дека ова е точно и дека треба да имаат состанок со нив па сеа ако ме лже он мене ве лжем и ја вас...

мене Стево Алампиоски ми кажа дека ова е точно и дека треба да имаат состанок со нив па сеа ако ме лже он мене ве лжем и ја вас...
Брат имаш нешто ново имаше состанок со овја од Дубаи ќе биде или ;)

Мене ова ми изгледаа ка чисти глупости, и ка класично мачкање очи од нашава управа. Дај Боже да е точно, ама ова според мене жива глупост.

Војводи ФБ: Состанок денеска имало со тие од Дубаи..а што е решено и како прошле преговорите немаме уште информации...да се надеваме на најдоброто за Тетекс :)

па овја лапа4иве од управа ако им барале паре за нив у џеб, како што му барале на тој нашинецот од америка,тешко дека се договориле.иако ја сеуште мислим дека у 5 до 12 брацо ќе се врати у тетекс,пошто тоа му е единствената опција за влез у кој било клуб од прва лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom