- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
кај брацо се парите и од купот и од евро настапите и од трансферите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОАЕ?Според спорт, вчера или па денес нашиве треба/ле да се сретнат со луѓе од ОАЕ. Колку е веродостојно појма немам, ама се ќе се знае деновиве.
ОАЕ?
мене Стево Алампиоски ми кажа дека ова е точно и дека треба да имаат состанок со нив па сеа ако ме лже он мене ве лжем и ја вас...Не верувам во ова многу зошто и самите знаете се спомињаја имиња од САД, па Брацо па сеа од Дубаи...Камо да не земе ќе си газимо све каква Шкендија,Ренова,Металург па и овој новиот Вардар ќе бидемо најаки на балкан у тоа сум сигурен али сепак мислим дека е невозможно,како и да е времето ќе покаже...
Брат имаш нешто ново имаше состанок со овја од Дубаи ќе биде илимене Стево Алампиоски ми кажа дека ова е точно и дека треба да имаат состанок со нив па сеа ако ме лже он мене ве лжем и ја вас...
Незнам уште ништо сега стануем ќе се распрашам ако има нешто ново ќе пишем...Брат имаш нешто ново имаше состанок со овја од Дубаи ќе биде или![]()