Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ovaj na BUZETE vikate vie za usnite,posto na Albanski e toa Buza :)

--- надополнето ---

ne sum znael za ova

Kako so kazav ! 0-2 GOLA !

Teteks 0:1 Rabotnicki ! Nisto posebno ,se dokaza tuka deka Teteks nema da se bori za sampionskata titula !

A ovaa Renova:@:@ so 2 crveni , a na kraj so penal pobedi , aah ffm , hari , i qenan :@:@:@ mestete utakmici :@:@

Za titula vie ! :S hahah , vie so ovaa ekipa so go imate najmalku do 5 mesto !

Za Sampionskarta titulla ke se borat : SHKENDIJA , RENOVA , METALURG , i RABOTNICKI ! so pecat toa :D

Deneska : Teteks-Rabotnicki 0-2 Gola ! :D

Научи прво да пишуеш и збориш, па после дојди и кажуј гачке. А за тоа дека смо немале екипа, ви кажавмо на 3-ти. Ај пријатно сега!

А за утакмицава денеска, немам коментар. Кој беше, знае што праеја судиете. Се чудеше од прв до последен на стадион. Браво!

Ало бе дечко не не замарај овде, имаш свој фан клуб! Ме боли курот за шчендија мене а и другите!

Za titula vie ! :S hahah , vie so ovaa ekipa so go imate najmalku do 5 mesto !

Za Sampionskarta titulla ke se borat : SHKENDIJA , RENOVA , METALURG , i RABOTNICKI ! so pecat toa :D

Deneska : Teteks-Rabotnicki 0-2 Gola ! :D

Сакав да ти реплицирам, али чим го загледав подетално аватаров (знамето во долниот лев агол) одлучив само ада се насмеам:pos2:

--- надополнето ---

Kako so kazav ! 0-2 GOLA !

Teteks 0:1 Rabotnicki ! Nisto posebno ,se dokaza tuka deka Teteks nema da se bori za sampionskata titula !

A ovaa Renova:@:@ so 2 crveni , a na kraj so penal pobedi , aah ffm , hari , i qenan :@:@:@ mestete utakmici :@:@

За кој од трите тетовски клуба навиваш?

Сакав да ти реплицирам, али чим го загледав подетално аватаров (знамето во долниот лев агол) одлучив само ада се насмеам:pos2:

--- надополнето ---

За кој од трите тетовски клуба навиваш?

so (L) za SHKENDIJA .. BALLISTI ZAKON !

Е што се деси де кажете поопширно

Искрено не ми се прае муабет, згадено ми е више од Македонскиов фудбал. Толку апла судење за една екипа, жално е стварно. И да е наклонет судијата кон некого, ама барем да не биде толку приметливо. Ама судиеве денеска...не дека зборим за Тетекс, ама колку офсајди беа дигнати за нас тоа едно чудо (да беа офсајди немаше да го спомнем ова, ама финтата е што беа многу од нив сомнителни). Голот на Работнички падна по офсајд. Марсио беше у чист офсајд а после беше фаулиран, а од слободниот Работнички стигна до водство.
Више и ќе размислим дали да идем на стадион, 3 године по ред немам пропуштено домашна утакмица ама ова више ја пројде свекоа граница...

Искрено не ми се прае муабет, згадено ми е више од Македонскиов фудбал. Толку апла судење за една екипа, жално е стварно. И да е наклонет судијата кон некого, ама барем да не биде толку приметливо. Ама судиеве денеска...не дека зборим за Тетекс, ама колку офсајди беа дигнати за нас тоа едно чудо (да беа офсајди немаше да го спомнем ова, ама финтата е што беа многу од нив сомнителни). Голот на Работнички падна по офсајд. Марсио беше у чист офсајд а после беше фаулиран, а од слободниот Работнички стигна до водство.
Више и ќе размислим дали да идем на стадион, 3 године по ред немам пропуштено домашна утакмица ама ова више ја пројде свекоа граница...

epa tesko e :P

Se sekavas na Teteks-Shkendija 1-0 , kakvi sudii bea :D

Toa e brat !

Boldiranite: isto i ja se cuvstvuvav koa izgubivme od vas,ete isto ko prviot bold sto go kaza ti.Isto i vtoriot bold taka razmisluvam nekoas.Ova sto go kaza e da se vidi kolku e bolno koa sudijata ti eba majkata,zatoa sakam 50-50 sudenje,makar i 10-0 da izgubime ama od sudiive cesto sum razmislil da ne idem vise u stadion

^
Судењето на дербито беше за преодна оценка според мене. Мора да признаете дека беше пенал за Тетекс и требаше вашиот играч (Цуцули ми се чини беше) да добие + црвен картон зошто беше последен у одбрана. А и за вас мислим дека требаше да има пенал по стартот врз Сали, слободно можеше и туе да покаже пенал. Тоа беше све на дербито, останатото беше одлично отсудено од страна на судијата.

За разлика од тогаш, денеска бевмо тотално уништени, не беше само една или две спорни ситуацие, ги имаше безброј. Знаем дека наредна утакмица пак нема да ме држи место и да не идем на стадион, ама...Само се надеам дека после утакмица судијата си го доби своето, зошто неколку наши членоој (од Војводи) отидоа да се пресметаа со судијата, само незнам што бидна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom