B
Beck's
Гостин
ovaj na BUZETE vikate vie za usnite,posto na Albanski e toa Buza 
--- надополнето ---
ne sum znael za ova

--- надополнето ---
ne sum znael za ova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tisina...Kako so kazav ! 0-2 GOLA !
Teteks 0:1 Rabotnicki ! Nisto posebno ,se dokaza tuka deka Teteks nema da se bori za sampionskata titula !
A ovaa Renovaso 2 crveni , a na kraj so penal pobedi , aah ffm , hari , i qenan
mestete utakmici
![]()
Za titula vie ! :S hahah , vie so ovaa ekipa so go imate najmalku do 5 mesto !
Za Sampionskarta titulla ke se borat : SHKENDIJA , RENOVA , METALURG , i RABOTNICKI ! so pecat toa![]()
Deneska : Teteks-Rabotnicki 0-2 Gola !![]()
2 crveni za naredna vie da gi tepate zatoa istovo ka so metalurg!!!
Za titula vie ! :S hahah , vie so ovaa ekipa so go imate najmalku do 5 mesto !
Za Sampionskarta titulla ke se borat : SHKENDIJA , RENOVA , METALURG , i RABOTNICKI ! so pecat toa![]()
Deneska : Teteks-Rabotnicki 0-2 Gola !![]()
Kako so kazav ! 0-2 GOLA !
Teteks 0:1 Rabotnicki ! Nisto posebno ,se dokaza tuka deka Teteks nema da se bori za sampionskata titula !
A ovaa Renovaso 2 crveni , a na kraj so penal pobedi , aah ffm , hari , i qenan
mestete utakmici
![]()
Сакав да ти реплицирам, али чим го загледав подетално аватаров (знамето во долниот лев агол) одлучив само ада се насмеам:pos2:
--- надополнето ---
За кој од трите тетовски клуба навиваш?
Е што се деси де кажете поопширноОва шо се деси денекса е стварно срамота.
Е што се деси де кажете поопширно
Искрено не ми се прае муабет, згадено ми е више од Македонскиов фудбал. Толку апла судење за една екипа, жално е стварно. И да е наклонет судијата кон некого, ама барем да не биде толку приметливо. Ама судиеве денеска...не дека зборим за Тетекс, ама колку офсајди беа дигнати за нас тоа едно чудо (да беа офсајди немаше да го спомнем ова, ама финтата е што беа многу од нив сомнителни). Голот на Работнички падна по офсајд. Марсио беше у чист офсајд а после беше фаулиран, а од слободниот Работнички стигна до водство.
Више и ќе размислим дали да идем на стадион, 3 године по ред немам пропуштено домашна утакмица ама ова више ја пројде свекоа граница...
Искрено не ми се прае муабет, згадено ми е више од Македонскиов фудбал. Толку апла судење за една екипа, жално е стварно. И да е наклонет судијата кон некого, ама барем да не биде толку приметливо. Ама судиеве денеска...не дека зборим за Тетекс, ама колку офсајди беа дигнати за нас тоа едно чудо (да беа офсајди немаше да го спомнем ова, ама финтата е што беа многу од нив сомнителни). Голот на Работнички падна по офсајд. Марсио беше у чист офсајд а после беше фаулиран, а од слободниот Работнички стигна до водство.
Више и ќе размислим дали да идем на стадион, 3 године по ред немам пропуштено домашна утакмица ама ова више ја пројде свекоа граница...